Tugay Kaan Numanoğlu'nun Samsunspor Karnesi Dikkat Çekiyor!

TAKİP ET

Samsunspor-Galatasaray mücadelesini İstanbul bölgesi hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu, Kırmızı-Beyazlılarla karnesi dikkat çekiyor!

Trendyol Süper Lig'de 24. hafta hakemleri açıklandı. 2 Şubat Cuma günü 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 20.00'da oynanacak Samsunspor-Galatasaray mücadelesini İstanbul bölgesi hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Bu sezon Süper Lig'de Samsunspor'un 3 karşılaşmasında görev aldı. 22. haftada Samsunspor'un Kayserispor'u 2-0'lık skorla mağlup ettiği mücadelede AVAR hakemi olan Numanoğlu, Kırmızı-Beyazlıların Trabzonspor ile 16. hafta (erteleme) maçı olan ve 2-1'lik skorla kaybettiği karşılaşmada dördüncü hakemdi.

18. haftada Samsunspor'un deplasmanda Alanyaspor'a 3-1'lik skorla kaybettiği mücadeleyi yöneten Tugay Kaan Numanoğlu, Flavien Tait'in ayağına basan Richard'ın net kırmızı kart olması gereken pozisyonunu es geçmişti.

Numanoğlu, Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'ın sahasında Fatih Karagümrük'ü 1-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmada ise orta hakemdi.
Diğer yandan geçen sene şampiyon olduğumuz Spor Toto 1.Lig'de ise Keçiörengücü ile berabere kaldığı, Göztepe'ye mağlup olduğu maçlarda düdük çaldı.