Tüm Bel Sen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız:'İtfaiyecilerimizin her daim yanındayız'

TAKİP ET

Tüm Bel Sen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, "Dün olduğu gibi bugünde itfaiye emekçilerimizin mesleki ve özlük sorunlarının takipçisi ve savunucusu olmaya devam edeceğiz "dedi. 

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Tüm Bel Sen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, İtfaiye Haftası dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.  Yıldız, itfaiyecilerin canı pahasına görev yaptığını belirterek, her daim yanlarında olduklarının mesajını verdi. 

'HAYAT KURTARIYORLAR'

Yıldız, "Gelişmiş toplumlar içinde saygın ve güvenilir bir yeri olan; en zor koşullarda bile her türlü zorluğa göğüs gererek tanımadıkları hayatları kurtaran itfaiyeciler, ülkemizde maalesef ki hak ettikleri ilgi ve değeri görememekte, çalışma ve yaşama koşulları her geçen gün daha da kötüleşmektedir. Tüm Bel Sen olarak dün olduğu bugün de itfaiye emekçilerimizin mesleki ve özlük sorunlarının takipçisi ve savunucusu olmaya devam edeceğiz. İtfaiye Emekçilerinin de bu mücadele de sorunlarını bilen ve bu sorunların çözümü için her alanda mücadele eden, gücünü sadece üyesinden alan, emekçilerin sendikası olan Tüm Bel Sen’de örgütlü mücadeleye omuz vermesi güç vermesi haklarımızın kazanımı noktasında olmazsa olmazlardandır "dedi. 

Orçun DEMİRSOY