Türk Sağlık Alanında En Yeni Girişim: Bloopi Test Kitleri

TAKİP ET

Evde sağlık hizmetlerine yeni bir soluk getiren Bloopi, 2022 yılı itibariyle hizmete sunduğu startup ile beğeni topluyor. Hastane ve çeşitli sağlık kuruluşlarında yapılan kan testlerini ev ve ofis ortamına taşıyan Bloopi, tek başına tahlil yapma imkânı sunarak sağlık konusuna kişisel bir bakış açısı getiriyor.

Özel olarak tasarlanan test kiti içerisinde bulunan tahlil malzemeleri ile hastalar bulundukları yerde çok kısa sürede test için kan örneği verebiliyor. İlerleyen dönemde adını daha sık duyacağımız bu girişim, kan tahlili işlemlerinin uğraştırıcı bir süreç olması yerine konforlu bir rutine döndürmeyi hedefliyor.

Pratik, Ekonomik ve Güvenli Tahlil Hizmeti

Hastane ve sağlık kuruluşlarında kan tahlili ve testler için gerçekleştirilmesi gereken birçok prosedür bulunuyor. Ulaşım, randevu, yüksek fiyatlar ve yoğunluk nedeniyle geciken sonuçlar kan tahlili sürecini daha da uzatıyor. Bloopi hizmeti tam da bu noktada ‘’Şimdi daha iyisin!’’ sloganı ile hastalarla buluşuyor. Düzenli aralıklarla yaptırılması gereken rutin tarama testlerinden Covid Antijen Testi veAnti HIV testleri gibi birçok test seçeneği bulunuyor.

Üstelik evde sağlık hizmetlerinin ek bir servis olarak sunulması daha yüksek fiyatlandırmalara neden olsa da Bloopi uygun fiyatları ile bu algıyı kırıyor. Hastane, servis hizmetleri gibi birçok maliyet alanını aradan çıkaran Bloopi, tahlil yaptırmak isteyen hasta ile akredite laboratuvar arasında doğrudan bağlantı kurarak test fiyatlandırmasını da buna göre düzenliyor.

Kişiselleştirilmiş Test Kitleri Günlük Yaşamımızda Yerini Alıyor

Sağlıklı yaşam, iyi beslenme, vitamin kontrolleri ve daha nice benzer konu gündemimizde sıklıkla yer almaya başladı. Bunun için bedenimizin takibini yapmak, ona ihtiyacı olanı sunmak ve olası hastalık risklerinden korunmak için düzenli kontroller yaptırmamız oldukça önemli. Bloopi’nin geliştirdiği kişiselleştirilmiş test kitleri sayesinde merak edilen vitamin değerleri, bulaşıcı hastalık testleri ve detaylı kan tahlillerini yaptırmak mümkün. İlerleyen dönemde Bloopi, tiroid testlerinden kolesterol paketi, aile paketi, sağlıklı cinsel yaşam paketleri gibi kapsamlı kişisel paketlerini hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Yeni Nesil Sağlık Deneyimi Mobil Uygulama ile Cebinizde

Bloopi’nin geliştirdiği mobil uygulama sayesinde kişisel sağlık verileri hem cebinizde hem de güvende! Online test alışverişi için kullanabilen Bloopi mobil uygulaması sipariş ve takip sürecinin yanı sıra geçmiş tahlilleri görüntüleme, hemşire desteği ya da doktor yorumu talep etmek için de kullanılabiliyor.

Sosyal Medya’dan Takip Edin

Facebook       : https://www.facebook.com/bloopi.co

Twitter             : https://twitter.com/bloopi_co

Instagram       : https://www.instagram.com/bloopi.co/