Turkcell Süper Kupa Maçının Bilet Geliri Depremzedelere Bağışlanacak

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Turkcell Süper Kupa maçının bilet geliri, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin depremzedelere yardım amacıyla kullanılacağını duyurdu. 11 Nisan Stadı'nda gerçekleşecek olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasından elde edilen bilet gelirinin, TFF ve iki kulübün ortak kararıyla, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen vatandaşlara bağışlanacağı belirtildi.

Bu adım, Türk futbol camiasının dayanışma ve yardımlaşma geleneğini yansıtan önemli bir örnek olarak değerlendirilebilir. Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin depremzedelere yönlendirilmesi, sporun toplumsal sorumluluk anlayışını vurgulayarak, acil yardım ihtiyacı olan vatandaşlara destek olma amacını taşıyor.

Turkcell Süper Kupa Maçı bilet geliri depremzedelere galatasaray fenerbahçe destek ramazan tff açıklama spor samsunhaber gündem haber