Türkiye'de Bir İlk: Gram Altın Alım-Satımı Artık...

TAKİP ET

Türkiye'de altın yatırımı yapmak isteyenler için heyecan verici bir gelişme yaşandı. CoinTR tarafından başlatılan yeni uygulama ile GRAMXAUT (Tehter Gold) adı altında Türk lirası cinsinden gram altın alım-satımı başladı. Bu adım, yatırımcıların artık gün ve saat farketmeksizin gram altına yatırım yapabilmesini sağlayacak. Detaylar haberimizde.

Altın fiyatları yükselişi ve rekorları ile gündemden düşmezken altın yatırımı yapmak isteyenler için yeni bir uygulama devreye alındı. Altın, Türk Lirasi cinsinden ve gram altın olarak Türkiye’de ilk kez CoinTR’de tarafından listeleniyor. GRAMXAUT (Tehter Gold) ile gram altına yatırım yapma ve alım-satım fırsatı bugün itibarıyla başladı.

Yeni uygulama ile gram altın alım-satımı ile yatırımının 7 gün 24 saat ulaşılır hale getirilmesi hedefleniyor. Uluslararası altın fiyatına dayalı bir emtia tokenı olan GRAMXAUT (Tehter Gold) listelemesi ile yatırımcıların Türk lirası cinsinden gram altın yatırımlarını kolayca yapabilecekleri belirtiliyor.

türkiyede bir ilk gram altın altın alım satımı artık 7/24 saat alınabilecek GRAMXAUT (Tehter Gold) adı altında Türk lirası cinsinden gram altın alım-satımı başladı CoinTR altın ekonomi samsun haber gündem haber