Türkiye İşçi Partisi'nden Atakum Belediye İşçilerine Destek

TAKİP ET

Türkiye İşçi Partisi, Atakum Belediye işçilerinin haklı mücadelesine destek veriyor. Siyasi oyunlara ve işçi düşmanlığına karşı duruş sergiliyor, işçilerin taleplerini yükseltiyor.

Türkiye İşçi Partisi, Atakum Belediye işçilerinin haklı mücadelesine güçlü bir destek mesajı verdi. Adaletsizliklere ve hukuksuzluğa karşı duruş sergileyen parti, işçilerin taleplerinin karşılanması ve haklarının korunması için çağrıda bulundu.

Yapılan açıklama şöyle:

Değerli işçi kardeşlerimiz,

Değerli basın emekçileri,

Bugün, haftalardır gösterdikleri direnişle haklı mücadelelerini sürdüren işçi kardeşlerimizin yanındayız. Her seçim döneminde belediyelerin bünyesinde tezgahlanan oyunların mağduru işçiler olmuştur. Siyaset tüccarlarının birbirleriyle rekabetinin bir sonucu olarak yaratılan bu mağduriyetin derhal ortadan kaldırılması, işçilerin taleplerinin bütünüyle karşılanması ve bir daha benzer mağduriyetlerin yaratılmaması için bugün işçilerle birlik ve dayanışma günüdür.

Türkiye İşçi Partisi olarak, işçi kardeşlerimizin, hem hizmet üreten hem de o hizmetlerden yararlanan emek kesimleri olarak iki kere haksızlığa uğradıkları bu süreçten kazanımlarla çıkacaklarına inanıyoruz. Karşı karşıya olduğumuz türlü adaletsizlikler ve hukuksuzluklar, düzen partilerinin ürettiği krizlerin bir sonucudur. Onların şatafatlarına bulunan kaynaklar, bir türlü işçiler için bulunamaz. Seçimlerin sonuçlarına bağlı olarak yönetime hangi parti gelirse gelsin, işçiler ve kazanılmış tüm hakları korunmalıdır. İşçilerin iş güvencesi, iş güvenliği, maddi ve sosyal haklarının korunması gibi en temel hakları garanti altına alınmalıdır.

Belediyesiyle, sendikasıyla konunun tüm tarafları ciddiyetle sorumluluk üstlenmeli, bu işçi düşmanlığına son verilmelidir. İşçiler, derhal işlerine iade edilmeli, herhangi bir hak kaybına uğramamaları için gerekli adımlar ivedilikle atılmalıdır.

Bu düzen, ancak işçinin yanında saf tutan gerçek bir muhalif duruşla hizaya çekilebilir. Bizler, Türkiye İşçi Partisi’nin yönetimindeki bir belediyede, işçilerin işlerine, ikinci evlerine gelir gibi her yönüyle huzurla gelip gidecekleri bir iş yaşamını işçiler ve emekçilerle beraber kuracağımızı taahhüt ediyoruz ve bunun için çok çalışıyoruz.

Sizleri ve haklı mücadelenizi selamlıyoruz.

Türkiye İşçi Partisi Samsun İl Örgütü

Türkiye İşçi Partisi Atakum Belediye samsun samsun haber Türkiye İşçi Partisi Samsun İl Örgütü