'Türkiye'de her alanda kriz var'

TAKİP ET

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, ülkede her alanda kriz yaşandığını belirterek, "Türkiye'nin yerli ve milli bir eğitim, adalet ve ekonomik krizi var "dedi. 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin il başkanları ve ilçe başkanları ile biraraya geldi. Toplantıya, DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av.Kebire Birer Türk, DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar'da  katılarak istişarelerde bulundu. Samsun heyeti, daha sonra DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal ile fikir alışverişinde bulundu. 

TÜRK'TEN LİYAKAT VURGUSU 

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Av.Kebire Birer Türk, liyakat vurgusu yaparak, "Liyakatin yerini sadakatin aldığı bir ülkede başaramazsınız.Üniversite öğrencileriyle yapılan bir araştırmanın sonuçları gerçekten çarpıcı. 165 öğrenciye soru soruluyor. 152’si Türkiye’den gitmek istiyor. İçlerinden 130’u 'Geri dönmeyi düşünmem’ diyor. Bu ülkeyi bu hale getirenlerin ‘Nerede hata yaptık da bu ülkenin insanlarını kendi vatanından soğuttuk?’ diye düşünmesi lazım. Yerli ve millî diye diye her alanda yerli ve millî krizler çıkarttılar. Türkiye’nin yerli ve millî bir eğitim, adalet ve ekonomik krizi var "dedi. Feride SEZGİN