Turnuva İçin Geri Sayım Sürüyor

TAKİP ET

Samsun Masa Tenisi il temsilciliği tarafından organize edilen kuruluşlar arası masa tenisi il şampiyonası için hazırlıkların yanı sıra müracaatlarda devam ediyor. 

SON KATILIM TARİHİ 3 HAZİRAN

Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Kuruluşlar arası masa tenisi il şampiyonası için geri sayım devam ederken başvurular 03 Haziran’da sona erecek. Masa tenisi il temsilciliği tarafından katılım şartları ve gereken evraklarla ilgili yaptığı açıklamada; "Kurum veya Kuruluşun antetli kağıdına yazılmış katılım dilekçesi. Şampiyona tarihinden geriye dönük 6 aylık kesintisiz SGK bildirgesi. Lisans fotokopileri. Kurum veya Kuruluşlar tarafından gönderilecek olan listede ismi bulunmayan isimleri olmayan idareci veya antrenör maç esnasında sahada takım arkasında yer alamayacaktır."

YARIŞMA KOMİTESİ YETKİLİ OLACAK

Açıklamada ayrıca; "Bir takım en az 2, en çok 4 oyuncudan oluşacaktır. Üç maçı kazanan takım galip gelecek kalan maçlar oynanmayacaktır. Sporcular beyaz renkli şort ve forma giyecektir. Sporcular için iki ayrı renk forma bulunduracak, her iki takımın aynı renk forma ile sahaya çıkması halinde aralarında anlaşarak birisi forma değiştirecektir. Aksi durumda kura çekilecektir. Şampiyona ile ilgili, önceden toplanan belge ve maç esnasında yapılabilecek her türlü itiraz için ve bu yönergede belirtilmeyen diğer idari, teknik tüm hususlarda karar almaya Federasyon Kuruluşlar Kurulu-yarışma komitesi yetkilidir.