Turnuvada Çeyrek Finallere Gelindi

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Müdürlükleri arasında organize edilen Birimler Arası Voleybol Turnuvası'nda grup maçları sona erdi. Grup birincisi olan sekiz takım adını çeyrek finale yazdırdı. 

22 TAKIM KATILMIŞTI
Kadın ve erkek personelin karma olarak mücadele ettiği voleybol turnuvasında 10’ar kişiden oluşan toplam 22 takım yer aldı. Büyük çekişmelerin yaşandığı turnuvada gruplarında ilk 4 sırayı alan toplam 8 takım, adını çeyrek finale yazdırdı. Çekilen kurada Makine İkmal takımı, Temizlik İşleri 1 ile, Mali Gelir, Temizlik İşleri 2 ile, Yapı Kontrol, Spor ve Kültür, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile eşleşti. Turnuvada çeyrek final maçları Mete Adanır Kapalı Spor Salonunda tek maç eleme sistemi ile devam ediyor. 


GELENEKSEL HALE GELECEK
Turnuvanın neşeli, eğlenceli ve birbirinden çekişmeli maçlara sahne olduğunu ifade eden  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Bu güzel ortamda meclis üyesi arkadaşlarımızda personellerimizle birlikte bu heyecana ortak olarak turnuvada mücadele ediyor. İlerleyen zaman dilimlerinde belirli aralıklarla tekrarlayacağımız turnuvamızı geleneksel hale getirerek sporu İlkadım Belediyemizde yaygınlaştırmayı hedefliyor, halkımızı spor salonuna davet ediyoruz” dedi.  

Necattin Demirtaş