Turnuvaların Merkezi Samsun Tenis Kulübü

TAKİP ET

Samsun'un ekonomisine büyük katkı sağlayan ve ilimizin tanıtımında büyük rol oynayan Samsun Tenis Kulübü, önemli bir turnuvaya daha ev sahipliği yapıyor. 

12 YAŞ KIŞ KUPASI BAŞLADI

Spor kendi ilimizde sportif anlamda önemli organizasyonlara imza atan ve bununla birlikte Samsun ekonomisinin hareketlenmesinde büyük rol oynayan Samsun Tenis Kulübü, yıl boyu düzenlemiş olduğu turnuvalarla hem tenis severlere ev sahipliği yaparken, ilimizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Geçtiğimiz aylarda önemli turnuva ve şampiyonalara ev sahipliği yapan Samsun Tenis Kulübü bu bağlamda Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2023 faaliyet programında yer alan '12 yaş Kış Kupası Türkiye Seri 2' turnuvasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 

TANITIMDA ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

Kulüp tarafından yapılan açıklamada; "Samsun Tenis Kulübü olarak, her ay düzenlemiş olduğumuz turnuvalarla şehrimizin ekonomisine katkı sağlarken, şehrimizin tanıtımında da önemli rol oynuyoruz. Yıl boyu birçok turnuvalar düzenleyerek şehir dışından daha çok sporcunun katılımını sağlıyor ve ilimize canlılık getiriyoruz. Bu bağlamda Tenis Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan çevre illerden gelen 70 sporcunun katılımı ile düzenlediğimiz '12 yaş Kış Kupası Türkiye Seri 2' turnuvası heyecanı sürüyor.

Turnuvamız Cuma günü yapılacak olan final maçları ile sona erecek" ifadeleri kullanıldı.  

Zekai ANIL