Tuzlaspor'da Aynı Film Aynı Senaryo!

TAKİP ET

Spor Toto 1. Lig'de yine filmin başrolü 'Tuzlaspor'. Geçen seneyi hatırlatan 'aynı senaryo' yine sahnelendi. Tuzlaspor'da ne tesadüf ki; 'Şenol Fidan ve ekibi istifa etti.' Hem de Play-Off potasındaki Eyüpspor'la oynayacağı kritik maç öncesinde!

Spor Toto 1. Lig’de Samsunspor ile Eyüpspor arasındaki Play-Off yarışı son haftalara taşınırken, İstanbul takımlarından Tuzlaspor’da şok ve geçen sezonu hatırlatan bir ayrılık yaşandı.

Ligin bitmesine 3 hafta kala matematiksel olarak Play-Off iddiasını koruyan hem de ligin 36. haftasında potada 6. sırada bulunan ne tesadüftür ki Eyüpspor’u konuk eden Tuzlaspor’da Teknik Direktör Şenol Fidan ve ekibi istifa etti. Eyüpspor maçında takımın başında kimin sahaya çıkacağı daha sonra açıklanacak.

Şenol Fidan'ın görevini bırakması geçen sezonu hatırlattı. Ulusal ve yerel medyada istifa haberini manşetlere taşırken, sosyal medyada ise Samsunspor taraftarlarından büyük tepkiler beraberinde geldi.

‘Ayrılığı’ manidar bulan ve TFF’ye çağrıda bulunan kırmızı beyazlılar, teknik direktör Şenol Fidan'a da veryansın etti.

‘İstifa nedenini açıkla’ diyen taraftarlar, TFF’ye Tuzlaspor’da iki sezondur aynı senaryonun yaşanmasının tesadüf olmadığını savunurken, soruşturulması gerektiğini ifade etti.

BİZ BU OYUNU BOZARIZ!
Samsunspor Basın Sözcüsü Ender Gür
; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Son derece kritik maçlar öncesi ve başarılı iken “durup dururken” bir teknik direktör neden istifa eder? Yine geçen seneki aynı takım ve benzer senaryolar. TFF uyumasın artık. Yeter bu rezalet. Samsunlu ve Samsunsporlu hemşehrilerimiz yanımızda olsun; biz bu oyunu bozarız!” diye yazdı.

AYNI FİLMİ SEYRETMEKTEN KEYİF Mİ ALIYORSUNUZ?
Hedef Halk Gazetesi Haber Editörü Noyan Alper Cabbar
ise, “N'oldu şimdi? Durdu durdu Tuzla'nın hocası başkanına küfür mü etti, yumruk mu salladı? Ne istifası bu? TFF gerçi yönetimde yok ama yine de soralım? İki sezondur aynı filmi seyretmekten keyif mi alıyorsunuz? Kapalı gişe oldu da 2ncisini mi çekmişler?” derken, Hedef Halk Gazetesi Spor Köşe Yazarı Selçuk Kaya da, “Allah, Tuzlaspor gibi takımlardan futbol camiasını tez zamanda kurtarsın” ifadelerini kullandı.

Emin ÇEKİÇ

samsunspor tuzlaspor eyüpspor