Tuzlaspor - Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı!

TAKİP ET

Samsunspor'un özkaynaklarından yetişen gençler, teknik patron Yücel Uyar'ı utandırmadı. Kayamba ve Alaaddin Okumuş kadroda yoktu, kulübede gençler şans bekledi

GENÇLERE ŞANS VERDİ
Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, Tuzlaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada "Maçta fırsat bulabilirsek birkaç tane daha akademi oyuncusunu görebilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı. 6 maçlık serüvenin ardından 'Akademi Direktörlük' görevine geri dönmeye hazırlanan Yücel Uyar, çok sayıda özkaynaktan yetişen gençlere şans tanıdı.

Teknik patron Yücel Uyar, Tuzla karşısına şu 11'le çıktı; "Alp Tutar, Ali Ülgen, Berk Taşkın, Soner Gönül, Hüseyin Öztürk, Cihan Kahraman, Melih Altıkulaç, Muhammet Ali Özbaskıcı, Polat Yaldır, Fofana ve Tomane."

KAYAMBA KADRODA YOK
Yedeklerde ise Nurullah Aslan, Elhadj Bah, Bedirhan Çetin, Junior Tallo, Semih Altıkulaç, Erald Çinari, Ensar Arslan, Atakan Mert Özdemir, Tolcay Ciğerci ve Alper Efe Pazar forma şansı bekledi. Yunus Emre Çift, Sheldon Bateau ve Vukan Savicevic'in cezalı, Osman Çelik'in de izinli olduğu maç kadrosunda kiralık olarak transfer edilen Joel Kayamba ve Alaaddin Okumuş yer almadı.

İŞTE SAMSUNSPOR'UN TUZLASPOR MAÇI KADROSU;