U15 ve U17'de guruplar belirlendi 

TAKİP ET

Samsun Amatör U-15 ve U-17 Ligleri'nde gruplar belirlendi. U-15 Ligi'nde 6 grupta 39, U-17 Ligi'nde ise 6 grupta 36 takım mücadele edecek. Müsabakalar 28-29 Ağustos tarihinde start alacak.

TOPLAM 75 TAKIM MÜCADELE EDECEK
Amatör U-15 ve U-17 Ligleri'nde heyecan başlıyor. Her iki ligde gruplar belirlenirken, U-15'lerde 6 grupta 39, U-17'de ise 6 grupta 36 takım mücadele edecek. Her iki ligde müsabakalar 28-29 Ağustos tarihinde start alacak. TFF Samsun il temsilcisi Hasan Özbulut, yaptığı açıklamada; "Öncelikle yeni sezonun bütün takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, sakatlıkların olmadığı fair-play kuralları çerçevesinde başarılı bir sezon diliyorum. Yeni sezon müsabakaları Ağustos ayı sonunda başlayacak" dedi. 

İKİNCİ DEVRE MAÇLARI HAFTA SONU
İlk devreyi hızlandırılmış bir şekilde tamamlamyı planlardıklarını dile getiren Özbulut, "Okullar açılana kadar devreyi tamamlayıp, okullar açıldıktan sonra da hafta sonuna döneceğiz. Müsabakalar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 2023-2024 sezonunda Elit Lig'de oynamaya hak kazanacak. Diğer takımlar ise klasman grubunda oynayacak. Elig liginde ise gruplarında ilk üç sırayı alacak takımlar merkezde iki grupta tek devreli play-off oynayacak. Türkiye şampiyonasına gidecek olan takım sayısı TFF tarafından açıklanmasının ardından play-off programı yapılacak" diye konuştu.

Zekai ANIL