Uğur Okulları Türkiye Şampiyonasında Finale Kaldı

TAKİP ET

Okul sporları genç erkekler futbol Türkiye yarı final maçında Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'ni Gazi'nin golü ile 1-0 mağlup eden Uğur Okulları finale adını yazdırdı. 

YARI FİNALLER GERİDE KALDI

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları genç erkekler futbol Türkiye şampiyonası yarı final maçları geride kaldı. Şampiyonada ilimizi temsil eden Uğur Okulları Canik Kampüsü yarı final maçında Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Canik Millet Bahçesi suni çim sahada oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. 

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

Baştan sona büyük bir çekişmelere sahne olan karşılaşmada Uğur Okullar Canik Kampüsü rakibini 1-0 mağlup ederek finale yükselen takım oldu. Uğur Okulları Canik Kampüsü ile İstanbul Merter Final Anadolu Lisesi final maçında kozlarını paylaşacak. Canik Millet Bahçesi suni çim sahada oynanacak olan maç saat 11.30’da başlayacak. Şampiyon takım, Fas’ta düzenlenecek ISEF Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.  


BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Uğur Okullar ile Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi arasında oynanan karkyşılaşyma nefesleri keserken, Kırmızı-Beyazlı oyuncular maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşadı.