Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, 69 İşçi Alımı İçin İlan Yayımladı

TAKİP ET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 69 sürekli işçi alımı için ilan yayımladı. Başvurular, 5 Nisan'a kadar Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirilecek.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 69 sürekli işçi alımı yapacak. Bakanlık, konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlayarak adaylara duyurdu.

Alınacak işçiler arasında 2 tarama uzmanı (kaptan), 2 tarama uzman yardımcısı, 7 sınırlı kaptan, 43 usta gemici, 2 gemi elektrikçisi, 10 yağcı ve 3 gemi aşçısı bulunuyor.

Başvuru süreci 5 Nisan'a kadar devam edecek olup, adayların Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuruların ardından İŞKUR tarafından Bakanlığa gönderilecek listede yer alan adaylardan gerekli evraklar talep edilecek. Evrak incelemesi sonucunda şartları sağlayan adaylar arasından noter kura çekilişiyle asıl ve yedek adaylar belirlenecek.

Sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılacak adaylar için noter kura çekilişi 6 Mayıs'ta Bakanlık merkez kampüsünde gerçekleştirilecek.

Başvuru süreci ve diğer duyurular hakkında bilgilendirme Bakanlığın resmi internet sitesinden (www.uab.gov.tr/duyurular) yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 69 sürekli işçi alımı www.uab.gov.tr/duyurular başvuru tarihi başvuru süreci samsun haber gündem haber Türkiye İş Kurumu