Ulusoy Kemer Holiday Club Nasıl Bir Oteldir?

TAKİP ET

Sorunsuz bir yaz tatili adına ilk tercihiniz kesinlikle Antalya olmalı! Kemer; Antalya’nın en popüler yerlerinden birisi! İnsanlar; Kemer’e gitmek adına yıl boyunca para biriktiriyorlar. Kemer’de tahmin edebileceğiniz gibi çok sayıda otel bulunuyor. Onlardan birisi de Ulusoy Kemer Holiday Club!

Ulusoy Kemer Holiday Club; yalnızca Antalya’nın değil Türkiye’nin en popüler otellerinden birisi! Bu otele duyulan talep bir hayli fazladır. Hem yerli hem de yabancı turistlerin bu otelde kalmak adına istekli olduklarını ifade etmek gerekir. Bu yüzden, bilhassa yaz aylarında otelde yer bulmak zorlaşır. Ancak, siz de erken rezervasyon sayesinde Ulusoy Kemer Holiday Club’ta kalma şansına erişirsiniz. Hatta, bir önceki yılın Kasım veya Aralık ayında rezervasyon yaptırdığınız takdirde yüzde 50’ye kadar uzanan indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Ulusoy Kemer Holiday Club Hangi Özellikleri ile Dikkat Çeker?

Bu otelin özelliklerine siz de hayran kalacaksınız. Her şeyden önce, denize sıfır bir otel olduğunu ifade etmeliyiz. Bu özelliğiyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanır. Bunun yanı sıra, mavi bayraklı plajı ile dikkat çeker. Özel plajı olan otel kategorisinde yer alması ciddi bir avantajdır. Otel müşterileri; bu ortamda diledikleri gibi vakit geçirebilirler. Ayrıca, kum plajı ve güvenli turizm sertifikalı otel oluşu da ciddi bir avantajdır. Bir başka deyişle, özellikleri ile dört dörtlük bir otel olduğunu ispat eder.

Ulusoy Kemer Holiday Club; farklı oda seçenekleri ile de müşterilerinin beklentilerini olabilecek en iyi şekilde karşılar. Aile odaları son derece geniştir. Bu sayede, otele çocukları ile gelen ailelerin herhangi bir sorun yaşamasının önüne geçilir. Bunun yanı sıra, standart odalar da müşterilerin ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayacak şekilde düzenlenmiştir. Buna ek olarak, bir de manzaralı standart oda seçenekleri mevcuttur. Büyük standart odası da bu otelin müşterilerine sunmuş olduğu bir seçenek olarak dikkat çeker.

Ulusoy Kemer Holiday Club; iyi bir otelde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde taşır. Bahçesi sayesinde müşterilerinin hoş vakit geçirmelerini sağlar. Hem açık hem de kapalı restoran seçeneği mevcuttur. Müşterilerine ücretsiz internet seçeneği de sunar. Otoparkının da ücretsiz olduğunu eklemek gerekir. Odalarda bir de emanet kasası yer alır. Ayrıca, birçok hizmetin de uygun ücretlerle verildiğini söylemek mümkündür.

Ulusoy Kemer Holiday Club Neden Tercih Edilmeli?

Ulusoy Kemer Holiday Club; Kemer’in en iyi otellerinin başında gelir. Her şey dahil konsepti ile hizmet sunar. Bir başka deyişle, otelde kahvaltı, öğle ve akşam yemeği ücretsiz olarak sunulur. Ayrıca, otelin belirlemiş olduğu bazı yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içecekler de ücretsizdir. Ancak, birçok içecek için ekstra ücret talep edildiğini söylemek gerekir.

Ulusoy Kemer Holiday Club; bir de açık hava diskosuna sahiptir. Bu disko; 23.00 ila 01.00 saatleri arasında hizmet verir. Ulusoy Kemer Holiday Club fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.