ÜNİ-SAM'dan 10. yıla yakışan kutlama

TAKİP ET

Kurulduğu 2013 yılından bu yana Türkiye genelinde 50'den fazla şehir 100'ü aşkın üniversitede faaliyetlerini sürdüren Üniversiteli Samsunsporlular (ÜNİ-SAM) 10. kuruluş yıl dönümünü Şehit Ömer Halisdemir Kongre Merkezi'nde düzenlediği gala ile kutladı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Her yıl katlanarak artan üye sayısı ve hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Samsun'da önemli bir yere sahip olan Üniversiteli Samsunsporlular Derneği 10. yılına girdi. ÜNİSAM, üyeleri 10. yıl kutlamasını Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Galaya; Yaşar Doğu Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz, İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Kazım Can Şen, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mücahit Yılmaz, Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu Uslu, Samsunspor Taraftar Grupları, ÜNİSAM üyeleri ve misafirler katıldı. 

‘ÜNİSAM İÇİN NİCE 10 YILLARA’

Program öncesinde açıklamalarda bulunan ÜNİSAM Başkanı Alperen Köse, "Ünisam Ailesi olarak her yıl kuruluş tarihimizde çeşitli organizasyonlar ve etkinlikler düzenleyerek kurulduğumuz günü unutturmamaya ve unutmamaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda 10. Yılımıza özel üyelerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte muhteşem bir gala düzenledik. Üyelerim, arkadaşlarım, ailem, herkesin inanılmaz destek verdi. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Samsunspor'un olduğu her yerde ÜNİSAM olarak bizlerde varız. Üni-sam için daha nice 10 yıllara. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

10. YIL PASTASI KESİLDİ

Programın sonunda ÜNİSAM üyeleri ve katılımcıların katılımı ile 10. yıl pastası kesildi.

SPONSORLAR UNUTULMADI

ÜNİSAM 10. Yıl kutlama töreninde Yaşar Doğu Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Murat Eliöz ve sponsorlara hediyeleri takdim edildi.