Üniversite öğrencilerine müjde!

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Kredi Yurtlar Kurumları'da (KYK) kalan öğrencilerin vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla spor salonları kuruluyor.

SPOR SALONLARI ÖĞRENCİLERİ BEKLİYOR
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatlarıyla yurtlarda öğrencilerin sporla buluşması için çalışmalar devam ediyor. Bu çerçevede Atakum ilçesinde bulunan Samsun Kız Yurdu, Münevver Ayaşlı ve Gençlik Merkezlerinin üniversitelerde faaliyet gösteren gençlik ofislerine son donanımlı salonları yapıldı. İçinde Koşu bantları, elektrikli bisikletler, ağırlıklar, pilates topu gibi malzemeler bulunan spor salonları öğrencileri bekliyor. 

İÇERİKLER GÜÇLENDİRİLECEK
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, dönüşlere göre diğer yurtlarda da çalışmalar yapılabileceğini ifade ederek; "Yeni dönemle birlikte yurtlarımıza gelen öğrenciler yeni spor salonlarını kullanabilecekler. İlerleyen zamanlarda spor salonlarının içeriğini daha da güçlendireceğiz. Bu spor salonları her geçen gün çoğalacak. Alacağımız dönüşlerle birlikte diğer yurtlara yapmak konusunda bir çalışma yapacağız" dedi.