Ünlü Estetikçi Bülent Cihantimur'un Oğlu Kazadan Sonra Mısır'a Kaçırıldı

TAKİP ET

İstanbul'da ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur'un karıştığı kazada, yaşananlar şaşkınlık yaratıyor. Kazada hayatını kaybeden bir kişinin ardından, olay yerine gelen yazar Eylem Tok'un oğluyla birlikte Mısır'a kaçması büyük bir sürpriz olarak karşılandı.

İstanbul'da ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur'un 1 Mart akşamı Kemerburgaz yolunda lüks bir araçla karıştığı kazada, duran ATV motorları nedeniyle yol kenarında bulunan 5 kişiye çarparak evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybetmesiyle üzücü bir olay yaşandı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen yazar Eylem Tok, oğlu Timur'u bölgeden kaçırarak apar topar havalimanına doğru yola çıktı ve sonrasında Mısır'a gitti. Havalimanında yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Eylem Tok, yaşananların ardından yaptığı açıklamada pişmanlık duyduklarını ve geri döneceklerini belirtti. Ayrıca, olay yerinde yaralıların telefonlarını aldıkları iddialarını da reddetti.

Timur Cihantimur'un ABD'de doğmuş olması nedeniyle ABD vatandaşı olduğu ortaya çıktı. İlk olarak ABD'ye gitmeyi planladıkları ancak uygun bir uçak bulamadıkları için Mısır'a gittikleri belirlendi. Timur Cihantimur'un pasaport kontrolünde ABD pasaportunu kullandığı da ortaya çıktı.

Bülent Cihantimur Timur Cihantimur amerikaya kaçacak Eylem Tok katil kaçacak