Ünlü Model Cara Delevingne'in Los Angeles'taki Evi Yangın Sonucu Kül Oldu

TAKİP ET

Model ve oyuncu Cara Delevingne'in milyonlarca dolarlık evi, Los Angeles'ta çıkan yangın sonucu tamamen kullanılamaz hale geldi. Delevingne, yangın sırasında kurtardığı kedileri için itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Ünlü model Cara Delevingne'in Los Angeles'taki lüks evi, 15 Mart Cuma sabahı çıkan bir yangın sonucu tamamen kül oldu. Yangın, Delevingne'i şoke ederken, evdeki iki kedisini kurtarabilmesi ise dikkat çekti.

Yangının saat 04.00 sıralarında çıktığı belirtilirken, Los Angeles İtfaiye Departmanı'ndan yaklaşık 100 itfaiyeci yangını söndürmek için seferber oldu. Ancak yangın, evin büyük bir kısmına yayılarak ciddi hasara neden oldu.

Yüzbaşı Adam VanGerpen, yangının tavan arasında başladığını ve hızla yayıldığını belirtirken, evde büyük miktarda hasar oluştuğunu ifade etti.

Model Cara Delevingne ise Instagram hesabından olayı takipçileriyle paylaşarak, yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Yangın sonrasında kurtardığı kedilerinin fotoğrafını paylaşan Delevingne, "Bugün kalbim kırıldı... İnanamıyorum. Hayat bir anda değişebiliyor. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, yangın sırasında içeride bulunan ev bakıcısının hafif yaralandığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Yangının nasıl çıktığı ise henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Delevingne'nin evi daha önce 2021'de Architectural Digest'in YouTube kanalında tanıtılmıştı. Yangın sonrası, Delevingne itfaiyecilere ve yardım eden herkese teşekkür ederek, destek mesajları paylaştı.

Ünlü model Cara Delevingne Los Angeles yangın evde yangın magazin samsun samsunhaber gündem haber