Uraz Kaygılaroğlu, Tepki Çeken Pozların Ardından Yeni Bir Adım Attı

TAKİP ET

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği tepki çeken pozların ardından özür diledi ve yeni bir adım atarak sevgilisiyle aşk dolu pozlarını paylaştı.

Sosyal medya ve basında geniş yankı uyandıran bir olayın ardından oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği tepki çeken pozlar nedeniyle özür diledi ve yeni bir adım attı.

Kaygılaroğlu'nun, Sayna Soleimanpour'un 'Life in Plastic' adlı sergisi için verdiği pozlar, başı kesik kadın fotoğrafları nedeniyle büyük eleştirilere maruz kalmıştı.

Gelen tepkilerin ardından Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum."

Yaşanan bu olayların ardından Kaygılaroğlu, sevgilisiyle aşk dolu pozlarını ilk kez Instagram hesabından paylaştı.

Bu paylaşım, çiftin ilişkisine ve Kaygılaroğlu'nun toplumdaki algısına dair yeni bir adım olarak değerlendiriliyor.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour Uraz Kaygılaroğlu fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour fotoğraf sergisi verdiği pozlar olay oldu Tepki Çeken Pozların Ardından Yeni Bir Adım Attı uraz kaygılaroğlu sosyal medya hesa