Üstad İsmail Başaran  Dualarla Uğurlandı 

TAKİP ET

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Samsun'un duayen gazetecilerinden ve gazetemizin köşe yazarı İsmail Başaran, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

Samsun'da uzun yıllar ulusal ve yerel medya kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yapan, Samsun basınının duayen ismi, Hedef Halk Gazetesi'nin üstad yazarlarından İsmail Başaran,  tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yummuştu. 


Samsun'un sevilen gazeteci ağabeyi 73 yaşındaki İsmail Başaran'ın vefatı basın camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.


Merhum İsmail Başaran'ın cenazesi, Ulugazi Mahallesi Kaplanoğlu Sokak'taki evinin önünde helallik alındıktan sonra Büyük Cami'inde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kranköy Aile Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defnedildi. 

BASIN CAMİASI 
YASA BOĞULDU 

Cenaze törenine, Samsun Vali Vekili Hasan Öztürk, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu,  Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Uyanık, Samsunspor yöneticileri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, CHP İl Başkanı Fatih Türkel, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok, siyasiler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Nazım AKPINAR 

Gazeteci İsmail Başaran ile uzun yıllar çalışan gazetemizin genel yayın yönetmeni Aziz Yener Cabbar'da, Başaran'ın ölümü ile büyük acı yaşadı.         

HAYATINI GAZETECİLİĞE 
ADAMIŞ BİR KİŞİYDİ 

Cenaze törenine, Samsun Vali Vekili Hasan Öztürk, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu,  Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Uyanık, Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, İcra Kurulu Üyesi Suat Çakır, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, CHP İl Başkanı Fatih Türkel, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok, siyasiler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 İsmail Başaran