Uyuşturucu İçerikli İlaçları Reçete Edip Pazarlayan Psikiyatri Uzmanı Tutuklandı

TAKİP ET

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, özel bir klinikte görev yapan psikiyatri uzmanı T.G. ile eşi B.G. ve sekreteri H.B.Ö. gözaltına alındı. Psikiyatri uzmanının, uyuşturucu içerikli ilaçları reçete ederek piyasada ticaretinin yapıldığı iddia ediliyor.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan şüphelilerden psikiyatri uzmanı T.G. ile uyuşturucu satıcısı R.A. tutuklandı. T.G'nin eşi B.G. ve sekreter H.B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 3 ay süren takip sonucu hasta kişilerin bilgisi olmadan usulsüz yollarla kimlik bilgilerinin elde edildiği, psikiyatri uzmanının yeşil reçete ilaç yazdığı ve bu ilaçların sokak satıcıları aracılığıyla yüksek fiyatlardan satıldığı belirlendi.

Operasyon, "Uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçunu işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenmiş, 6 adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştirilmişti. Gözaltına alınan şüphelilerden psikiyatri uzmanı T.G. ile eşi B.G, sekreteri H.B.Ö. ve sokak satıcısı R.A'nın işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu İçerikli İlaçlar Reçete Psikiyatri Uzmanı tutuklama Balıkesir asayiş samsunhaber gündem haber uyuşturucu operasyonu