Uzman Çavuş, Mezarlık Tartışmasında Bir Kişiyi Öldürdü

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde mezarlık ziyareti sırasında çıkan tartışmada uzman çavuş, bir kişiyi öldürdü, diğerini ise yaraladı. Olayın ardından şüpheli, jandarma ekiplerine teslim oldu.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Yayman köyünde yaşanan olayda, uzman çavuş K.K. (46) isimli şahıs, mezarlık ziyareti sırasında H.H.K. (36) ve kardeşi B.K. (30) ile arasında otların yakılması konusunda bir tartışma yaşadı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte K.K, tabancayla iki kardeşe ateş etti. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralanan kardeşlerden H.H.K, Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli K.K, olayın hemen ardından ilçe jandarma komutanlığına giderek teslim oldu. Şu an zanlının jandarma tarafından yapılan işlemleri devam etmektedir.

Bu trajik olay, mezarlık ziyareti sırasında çıkan bir tartışmanın ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini gözler önüne seriyor. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü belirtirken, toplumda şiddetin önlenmesi için daha fazla çaba harcanması gerektiği vurgulanıyor.

afyonkarahisar Sandıklı ilçesi Yayman köyü Uzman Çavuş Mezarlık Tartışmasında Bir Kişiyi Öldürdü 1 kişi yaralı mezarlık tartışması samsun haber gündem haber