Vali Dağlı'nın yatırımcılara sorduğu ilk soru? "Yatırım hemen mi ileriye dönük mü?"

TAKİP ET

Havza OSB'den parsel ve ek parsel tahsis talebinde bulunan yatırımcılarla bizzat görüşen Vali Zülkif Dağlı, "İleriye dönük değil, hemen yatırım yapacak iş insanlarını istiyoruz" dedi

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Havza Organize Sanayi Bölgesi'nden parsel ve ek parsel tahsis talebinde bulunan iş insanlarıyla bizzat gerçekleştirdiği görüşmelerini sürdürüyor.

Eurocast Döküm, MDG Ahşap ve Sorgüven Düğme yetkilileriyle ayrı ayrı görüşen Vali Dağlı, altyapı tesisleri ve konumu nedeniyle Havza OSB'nin yatırımcılar tarafından yoğun talep aldığını söyledi.

TALEPLERİ İNCELİYORUZ
Vali Zülkif Dağlı, OSB'nin Havza, Samsun ve ülkemizin ekonomik gelişimine ve kalkınmasına önemli faydalar sağlayacağını belirterek, tahsis talebinde bulunan firmalar ile birebir görüştüklerini ve ileriye dönük yatırım düşüncesi olanlardan ziyade hemen yatırıma başlayacak olanlara parsel tahsisi yapabilmek için çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi.

1000 dekar alana sahip Havza OSB'nin mevcut alanının yoğun arsa talebinden kaynaklı 4500 dekar alana çıkartmak amacıyla çalışma başlatıldığı açıklanmıştı.

Resimaltı: Vali Zülkif Dağlı, Havza OSB'den parsel ve ek parsel tahsis talebinde bulunan yatırımcı Eurocast Döküm, MDG Ahşap ve Sorgüven Düğme yetkilileriyle bizzat görüştü. N. Alper CABBAR