Vali Zülkif Dağlı'dan iki önemli talimat

TAKİP ET

Samsun Valisi Doç.Dr.Zülkif Dağlı, okulların güvenliğinin sağlanması ve vatandaşların tepkilerini dile getirdiği sosyal medya platformu twitter'de kurumların etiketlenmesinin açık olması yönünde ilgililere talimat verdi.

Samsun'un Atakum ilçesinde kapının sürekli açık olduğu ve güvenliğin bulunmadığı  
Mimar Sinan Ortaokulu'nda bir sokak köpeğinin öğrenciyi ısırması ve kuduz tedavisine başlanmasının ardından Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı'dan talimat geldi. 

Vali Dağlı, okullarda güvenliğin sağlanması ve gerekli tedbirlerin alınması ile ilgili talimat verdi. Vali Dağlı, ayrıca vatandaşların tepkilerini dile getirdiği sosyal medya platformu twitter'da sorunların muhatabı kurumların paylaşımlara etiketlenememe durumu ile ilgilide sorumlu kurumlara talimat verdi. Talimat sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü, twitter'de 'etkilenemez' durumunu değiştirdi. 

'HER GÖRÜŞ BİZİM 
İÇİN ÖNEMLİ'

İlgili kurumlar konu ile ilgilide açıklama yaparak, "Ayarlarımıza baktık ve fotoğraf etiketleme konusundaki eksikliği giderdik ayarları yeniden kontrol ettik. Bizim için vatandaştan gelen her görüş önemli "ifadeleri kullanıldı. Atakum'da bir sokak köpeğinin öğrenciyi ısırdığı olay sonrası veliler sosyal medyadan tepkilerini dile getirmiş, ilgili kurumları paylaşımlarına etiketleyememe durumu ile karşı karşıya kalmıştı. Vali Dağlı'nın talimatı sonrası ilgili kurumlar, etiketlenmeyi açtı. 

ÖNCE 

SONRA

Zekeriya FIRAT 

 

Samsun'da okul bahçesinde köpek tehditi - Habere gitmek için tıkla