Vatanmed Ceo'su Uğur Öztürk kimdir? Uğur Öztürk Kaç Yaşında?

TAKİP ET

Türkiye’nin önde gelen, saç ekim merkezlerinden biri olan Vatanmed Hair Transplant, Uğur Öztürk tarafından 2007 yılında kuruldu. Şuan, dört kıtaya yayılan şube sayısıyla dikkat çeken Vatanmed, yaptığı işlem sayısı ve işlem başarılarıyla son günlerin en dikkat çekici saç ekim merkezidir. Bu başarının mimarı olan uğur Öztürk, 31.12.1979 yılında  İstanbul’da doğdu. Ömrünü saç ekimi konusunda kendini geliştirmeye adayan ünlü iş insanı, yatırımlarıyla dikkat çeken bir isimdir.

Uğur Öztürk ve Vatanmed

 Şuan Başta Türkiye (İstanbul) olmak üzere Bosna, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, İtalya, Irak (Kerkük, Duhok), Fildişi Sahilleri, Somali, Kenya ve Meksika’da toplam 15 şube ile hizmet veren Vatanmed, bununla da kalacağa benzemiyor. Vatanmed kurucusu Uğur Öztürk, 2022 yılı  hedeflerinin, 4 kıtaya ulaşan toplam 6 adet şube açmak olduğunu belirtir. Covid 19 salgınından yıkılmadan çıktıklarını belirten Uğur Öztürk, hedeflerini yıl sonuna kadar gerçekleştirecekleri konusunda da oldukça iddialıdır. Yeni normal için yeni önlemlerle bir çalışma şekli belirlediklerini de belirten Öztürk, hastalarının sağlıklarının öncelikleri olduğunu belirtmektedir.

 Türkiye Saç Ekim Cenneti

 Sadece Türkiye değil, tüm dünyada  her geçen gün giderek artan estetik operasyonlar ve saç ekim işlemleri,şuan çok yoğun bir şekilde talep görmektedir.  Teknolojinin gelişmesinin de etkisiyle artık işlemlerin daha başarılı neticelendiğini belirten Uğur Öztürk’e göre,Türkiye, birçok ülkeye oranla cerrahi müdahale ve saç ekim operasyonlarında en çok tercih edilen merkez noktalardan birisi olmayı başarmıştır. Bunda Türkiye’nin sosyo-kültürel yapısının yanında saç ekim merkezlerinin kalitesi de etkili olmaktadır diyen Uğur Öztürk, Vatanmed’in de bu konuda en iddialı kliniklerden olduğunu belirtir.

 Türkiye’de Saç ekim Fiyatları herkes için tercih edilir bir noktada

Uğur Öztürk, dünyanın bir ucundan Türkiye’ye saç ekimi için gelen insanlar olduğunu hatırlatarak bunun sebebini şöyle açıklar: Türkiye, hem saç ekim işlemlerindeki profesyonel hizmeti hem de uygun fiyatlı saç ekimi imkanı dolayısıyla dünyanın her yerinden gözlerin çevrildiği bir lokasyondur. Kendilerine yurt dışından gelen misafirlerin, saç ekim işlemini fırsata çevirip kazan kazan yaptıklarını belirtir. Buraya gelen misafirler hem saç ektirip hem de cennet vatanımızın keyfini sürmektedir, diyen Uğur Öztürk, bunun da ülkemiz açısından çok karlı bir yatırım olduğunu dile getirmektedir.

En Uygun Fiyatlı Saç Ekim İşlemleri: Vatanmed

Saç ektirmek, çoğu erkeğin kafasını meşgul eden bir durumdur. Kellik yüzünden görsel algıları ve kendilerine güvenleri zedelenen erkekler, ne yapıp edip saç ektirmeyi planlamaktadırlar. Bu durumda da saç ekimi yaptıracakların en büyük sorusu, saç ekim ücretleri ne kadar?  Vatanmed seo’su Uğur Öztürk’e göre, bu soruya saç ekimi ihtiyacı duyan hastayı görmeden karar vermek imkansızdır. Çünkü saç ekimi ücretlerini belirleyen pek çok kriter vardır. Hastanın zorluk durumu, kliniğin  ve doktorun başarı oranı, hizmet verdiği kesim gibi kriterler fiyatın belirleyicisidir. Ve tüm bunlara danışanı görmeden karar vermek oldukça zordur.

 Ama şunu söyleyebiliriz ki son teknoloji diamond sistemi ile acısız saç ekimi konusunda uzmanlaşan Vatanmed’in,  aynı zamanda da en uygun fiyatlı saç ekim merkezi olarak da hizmet verdiğini söyleyen Uğur Öztürk, bunu önceliklerinin para olmamasıyla açıklamaktadır.