Vezirköprü'de vatandaş talepleri toplantıda masaya yatırıldı

TAKİP ET

Vezirköprü ilçesinde kurum amirleri, muhtarlar ve muhtar adaylarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, vatandaşların talep ve şikayetleri ele alındı.

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya'nın başkanlığında Vezirköprü Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, ilçe ve mahallelerde planlanan çalışmaların değerlendirilmesi ve karşılıklı istişareler yapıldı. Vatandaşların talep ve şikayetlerinin dinlendiği toplantıda, Kaymakam Kaya tarafından müracaatların yasal mevzuat ve imkânlar çerçevesinde yerine getirilmesi için yetkililere gerekli talimatlar verildi.

Kamunun daha etkin bir şekilde hizmet alabilmesi için muhtarlarla iş birliği içinde çalıştıklarını belirten Kaymakam Kaya, ilçedeki çeşitli alanlardaki yatırımlar hakkında bilgi verdi ve kamu hizmetlerinin şeffaf ve hızlı bir şekilde ulaştırılması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Kaymakam Kaya, "Muhtarlarımızla sürekli istişare içerisinde kamu hizmetlerinin yürütülmesi konusunda iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza şeffaf ve hızlı bir şekilde hizmet ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.

vezirköprü özgür kaya vatandaş muhtar