Vezirköprü Protokolü, Öğrencilerle Birlikte İftar Sofrasında Buluştu

TAKİP ET

Vezirköprü'de Öğrenciler ve Protokol İftar Sofrasında Buluştu: Samsun'un Vezirköprü ilçesindeki protokol üyeleri, Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi'nin öğrenci yurdunda kalan öğrencilerle birlikte iftar açtı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen bu buluşmada, öğrenciler hayallerindeki meslekler hakkında bilgi alırken, yöneticilerle öğrenciler arasında anlamlı bir diyalog köprüsü kuruldu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, yerel protokol üyeleri, Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi öğrenci yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelerek iftarlarını açtı. Öğrenci yurdunun yemekhanesinde düzenlenen bu anlamlı iftarda, öğrencilerle sohbet etme ve onlarla birlikte oruç açma fırsatı buldular.

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burak Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burak Akça'nın katılımıyla gerçekleşen iftarda, öğrencilerle protokol üyeleri arasında sıcak ve samimi bir atmosfer hakimdi.

İftarın ardından gerçekleştirilen sohbette öğrenciler, hayal ettikleri meslekler hakkında ilçe kaymakamı ve diğer protokol üyelerinden bilgiler aldı.

Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burak Özdemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata samsun haber samsun