Vezirköprü'de huzurevi yükseliyor

TAKİP ET

Samsun Valisi Doç.Dr.Zülkif Dağlı, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile birlikte ilçede yapımı devam eden huzurevi inşaatını inceledi. 

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ile birlikte, yapımı devam eden Vezirköprü Huzurevi’nde incelemelerde bulunarak, çalışmaların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

94 bin 360 nüfuslu Vezirköprü ilçesinde projesi dahil inşai tüm işlemleri Vezirköprü Belediyesi'nce hazırlanan ve 27 Şubat 2020 tarihinde Valilik, Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediye Başkanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ardından yapımına toplamda 14 bin metrekare  arsa üzerinde Vezirköprü Belediyesi'nce başlanan 100 yatak kapasiteli Vezirköprü Huzurevi inşaatının yüzde 70 seviyesine geldiği belirtildi. 

ÇOK ÖNEMLİ YATIRIM 

İnşaatın 2022 yılı içerisinde tamamlandıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne devredilerek hizmete açılmasının planlandığını belirten Vali Dağlı, ömürlerini ülkemize ve milletimize hizmetle geçiren, milli kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve hayatımızın en kıymetli değerleri olan büyüklerimizin hayatlarının son evresini evlatlarının yanında, kendi yetiştiği ve bildiği ortamda, yakın çevresi içinde ilgi ve himaye görerek geçirmesi en güzeli olmakla birlikte, çeşitli sebeplerle bunun mümkün olmaması halinde devletimizin yaşlılarımızı huzurevlerimizde en güzel şekilde ağırlamak için gayretlerini sürdürdüğünü ve Vezirköprü Huzurevi’nin de bu anlamda oldukça önemli bir yatırım olduğunun altını çizdi. Vali Dağlı, tüm huzurevlerinde olduğu gibi burada da kıymetli büyüklerimizin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını sözlerine ekledi. Nazım AKPINAR