VOLKAN DEMİREL VE EŞİNİN YARDIM ÇIĞLIĞI

TAKİP ET

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, yaşanan deprem felaketi sonrasında yaptıkları paylaşımlarda gözyaşlarıyla yetkililerden yardım istedi

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR
Önceki gece merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilde hissedilen 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan depremde yüzlerce kişi hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaşın da enkaz altında kaldığı belirtildi. Depremi en şiddetli hisseden illerden birisi de Hatay’dı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, deprem nedeniyle yaşanan zorlukları sosyal medya hesaplarından gözyaşlarıyla duyurdu. 

NE İMKANINIZ VARSA GÖNDERİN
Instagram üzerinden canlı yayın yapan ve gözyaşlarına hakim olamayan Volkan Demirel, “Lütfen yardım. Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen yardım. Sadece Hatay değil, çevre illerimizde de durum aynı. Ne imkanınız varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Allah rızası için yardım edin” dedi.

YETERLİ AMBULANS YOK
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel de yaptığı paylaşımda, “Burada durumlar çok kötü. Arkadaşlarımız enkaz altından çıktılar. Hala enkaz altında olan arkadaşlarımız, tanıdıklarımız var. Hatay geneli felaket vaziyette. Hastaneler yıkıldı. Yeterli ambulans yok, yeterli yardım da yok. Bir an önce yardım gelmesi lazım buraya çünkü her şey çok kötü. Bir şeyler yapılması lazım buralar çok kötü” diyerek yardım taleplerini dile getirdi. 

Davut AKTAŞ