WhatsApp Beta: Uygulama İçi Arama ve Gizli Grup Ayarı

TAKİP ET

WhatsApp'ın en yeni beta sürümlerinde ortaya çıkan özellikler, kullanıcıların iletişimde daha fazla özgürlük ve gizlilik elde etmelerini sağlıyor.

WhatsApp'ın en yeni Android beta sürümlerinde, uygulamaya gelecek olan iki yeni özellik keşfedildi. Yeni uygulama içi arama ve Topluluklar için Gizli Grup ayarı, kullanıcılara daha fazla özgürlük ve gizlilik sağlamayı hedefliyor.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni WhatsApp beta sürümü, uygulamaya gelecek olan bazı yeni özellikleri önümüze serdi. WhatsApp beta sürümü 2.24.9.28’de keşfedilen bu özellikler arasında bir uygulama içi arama ve Topluluklar için yeni bir Gizli Grup ayarı bulunuyor.

Uygulama içi arama özelliği, WhatsApp beta sürümü 2.24.9.28’de keşfedildi. WhatsApp'ın bu özelliği nasıl uygulayacağı henüz net değil ancak, uygulamada bağımsız bir arama düğmesinin bulunması, platformun yakında kullanıcıların telefon numaralarını doğrudan çevirerek kaydedilmemiş kişilerle iletişim kurmalarına izin verebileceğini gösteriyor.

Bu özellik, uzun süredir kullanıcılar tarafından talep ediliyordu ve WhatsApp'ın bu yönde çalışmalar yürüttüğü daha önce açıklanmıştı. Kullanıcılar, bir telefon numarasını önce rehber listelerine kaydetmeden, sadece uygulama üzerinden arama yaparak internet bağlantısını kullanma seçeneğine sahip olacaklar.

Diğer bir yeni özellik olan Gizli Grup ayarı da Topluluk gruplarını gizli tutmayı amaçlıyor. Bu özellik, WhatsApp beta sürümü 2.24.9.27’de keşfedildi ve henüz tüm beta testçilerine sunulmadı. Özellik, yalnızca davet edilen üyelerin bir topluluk grubunu bulmasına ve katılmasına izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Yalnızca topluluk yöneticileri, grubu topluluktan bulabilir ve kaldırabilirler.

whatsapp WhatsApp beta sürümü Uygulama İçi Arama ve Gizli Grup Ayarı teknoloji samsun haber gündem haber