WhiteBIT Kripto Para Borsası Hakkında Bilmeniz Gereken Başlıca 5 Husus

TAKİP ET

Dijital para birimlerinin artan popülaritesi ile birlikte kripto borsalarının sayısı da arttı. Çeşitli işlem platformları arasından doğru olanı seçmek için özelliklerini ve avantajlarını bilmeniz gerekir. Bu yazıda, WhiteBIT kripto borsasının diğerlerinden farklı olmasını sağlayan 5 temel unsurdan bahsedeceğiz.

Güvenlik ve Emniyet

WhiteBIT, güvenlik konusundaki ciddi yaklaşımıyla tanınmaktadır. Bu platform kripto borsası sıralamasında, CER.live'a göre en güvenli ilk 3 kripto borsası, bağımsız bir Hacken denetimine göre ise dünyanın en güvenli ilk 2 borsası arasındadır. WhiteBIT varlıklarının %96'sını çevrimdışı olarak saklamaktadır. 2FA, kimlik avı önleme yazılımı ve otomatik oturum kapatma ile ek bir koruma katmanı sağlanmıştır.

Ayrıca müşteriler Kara Para Aklamayı Önleme (AML) hizmetini kullanarak kripto adreslerinin suç faaliyetlerine karışıp karışmadığını kontrol edebilir ve güvendikleri adreslerden oluşan kendi beyaz listelerini oluşturabilirler. Borsadan para çekmeden önce, kullanıcı doğrulama kodu içeren bir e-posta alır.

Müşterini Tanı (KYC) araçları ile kimliğinizi doğrulayarak hesabınızın korunmasını daha da arttırabilirsiniz. Prosedür 24 saatten fazla sürmez, genellikle belgeler bir veya iki saat içinde kontrol edilir. Teyitli kullanıcılar, ulusal para birimleriyle işlem yapabilecek ve 100 BTC'ye kadar günlük para çekme limitine erişebilecekler. Bununla birlikte, kimlik doğrulaması olmasa bile, kişi yine de kripto para alıp satabilir ve günde 2 BTC'ye kadar para çekebilir.

7/24 müşteri desteği

Kullanıcıların borsanın çalışmasıyla ilgili herhangi bir sorunu veya sorusu varsa, 7/24 yardıma hazır olan WhiteBIT müşteri desteği ile iletişime geçebilirler. İngilizce, Rusça, Ukraynaca, Çince, Basitleştirilmiş Çince, Japonca, Estonca, İspanyolca ve Türkçe olmak üzere, 9 dil desteklenmektedir. Platformun hızla büyüdüğünü göz önünde bulundurursak hizmet verilen dillerin artacağını kestirmek zor değil.

450'den Fazla İşlem Çifti

Elbette, bir borsa seçerken varlık yelpazesi ve işlem çiftleri kadar en düşük komisyonlu kripto borsa olması da büyük önem taşır. Şu anda, WhiteBIT'te 450'den fazla çift ile işlem yapabilirsiniz. Neredeyse her gün eklenen yeni varlıklarla bu sayı her geçen gün artıyor.

Limit, Piyasa, Stop-Limit, Stop-Market, Koşullu-Limit ve Koşullu-Piyasa olmak üzere 6 çeşit emir kullanabilirsiniz. Ayrıca, bazı çiftlerle marj işlemi de yapabilirsiniz. Hem web hem de mobil kripto para al-sat uygulamasında bulunan kullanıcı dostu arayüz sayesinde, her şeyin nasıl çalıştığını anlamak oldukça kolay.

Pasif Gelir Seçeneği: SMART Staking

WhiteBIT, kripto para cinsinden gelir elde etmek isteyen kullanıcılara SMART Staking gibi kullanışlı bir seçenek sunuyor. Sadece seçeceğiniz plana para yatırıp belirtilen süre boyunca bakiyenizde tutmanız yeterli. Belirlenen vadenin sonunda, planda belirtilen faizi almanız garanti edilir. Bu nedenle, SMART Staking, işlem becerileri veya kripto para birimi hakkında derinlemesine bilgi gerektirmez.

Şu anda borsada 40'tan fazla kripto para birimi için planlar mevcut. Bunların çoğu 10 gün ile bir yıl arasında değişen farklı vadeler sunmakta ve faiz oranı %0,4 ile %30 arasında değişmektedir. Ne kadar uzun süre elinizde tutarsanız o kadar fazla kazanç elde edersiniz. Yani, USDT ile bir yıllık plan size %30 oranında kazanç sağlarken, BTC, ETH, XRP veya DOGE gibi popüler kripto para birimleriyle yapılan benzer planlardan elde edilecek gelir %28 oranındadır.

Referans Programı

Pasif gelir elde etmenin bir başka yolu da referans programıdır. Yatırımcılar, bir referans bağlantısı aracılığıyla yeni kullanıcıları WhiteBIT'e davet edebilir ve davet ettikleri kişilerin yapacağı işlem ücretlerinin %40'ını alabilirler. Bu ödemeler aylık olarak yapılır. Ne kadar çok arkadaşınızı davet ederseniz o kadar çok kazanırsınız.

Sonuç

Evet, size WhiteBIT hakkında bilmeniz gereken 5 ana şeyi anlattık. Yüksek düzeyde güvenlik, geniş bir varlık yelpazesi ve pasif gelir seçeneklerini bir araya getiren WhiteBIT kripto para borsası Türkiye'de. Bu özellikleri kendiniz deneyin ve görün.