YAB-PA Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz: Bu Şehir Bu Kadar Mı Sahipsiz

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı (YAB-PA) Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, ilgisizliğe ver yansın etti. Tüm imkansızlıklara rağmen Süper Lig'de mücadele ettiklerini ifade eden Akyüz, 'Bu şehir bu kadar mı sahipsiz' diyerek sitemini dile getirdi. 

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve evinde konuk ettiği Galatasarayl'a 6-0'lık skorla mağlup olan İlkadım Yabancılar Pazarı (YAB-PA) Kulüp Başkanı Ali Akyüz, ilgisizliğe veryansın etti. Mağlup olmalarına karşılık, Türkiye'nin marka takımları getirmelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Bir amatör kulübün Süper Lig’de devlerle boy göstermesine ne denir? bunun cevabını kamuoyuna bırakıyoruz. Biz bunu başardık. Sezon öncesi 10 oyuncu takımdan ayrıldı. Maddi ve manevi kadromuzda tutamadık. Sahaya sezon başından bu yana 15, 16, 17 yaş ağırlıklı kadroyla çıkıyoruz. Kızlarımız tecrübesiz ama yetenekli lakin, güç ve fizik bir yere kadar geliyor. Sonra tıkanıyor" diye konuştu. 

‘YANIMIZDA KİMSE YOK’
Her sene olduğu gibi bu yılda milli takım kamplarına oyuncu yolladıklarını dile getiren Akyüz, "Bunlar bu şehrin çocukları, kızları. Neden başka şehirler gibi olamıyor? Gittiğimiz her yerde ya bir bürokrasi yada üst düzey idareci var. Bizim 7. haftamız. Ama yanımızda hiç kimse yok. Şehrimiz bu kadar mı geride? Bu kadar mı sahipsiz?. Belki de yanılıyoruz. İnşallah bizim kızlarımıza da değer ve kıymet verilir. Bu çocukların suçu bu şehirde yaşamak mı? Toplum için gençlerimiz için kızlarımız için her zaman konuşacağız. Unutmasınlar ki biz bu şehir için çok şey yapıyoruz. Onlar hiç bir şey yapmıyor” dedi. Zekai Anıl