Yabancılar Pazarı Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz'den Sağduyu Çağrısı

TAKİP ET

İlkadım Yabancılar Pazarı Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, Samsunspor'un artık Süper Lig'de olması gerektiğini ifade ederek, yaratılan kaos ortamının Samsunspor dışında amatör kulüplere ve Samsun gençliğine de zarar verdiğini savunarak sağduyu çağrısı yaptı.  

KAOS ORTAMI ZARAR VERİYOR
Samsunspor’un artık Süper Lig’de olması gerektiğini ifade ederek, “Takımımızın yeri Süper Lig olmalı. Dolayısı ile kaos ortamı yaratmaya gerek yok. Buna bir dur denmesi gerekiyor. Samsunspor şehrin markasıdır. Kimin neyi nasıl yönettiği değil, nasıl ve ne şartlarda sahip çıktığına bakılmalıdır. Bir başkanı var bu takımın, gözünü, karartmış, para harcayan. Yaratılan bu kaos ortamı ile sadece Başkana değil, Samsun amatörüne, Samsun gençlerine, gelecek nesillere zarar veriliyor” dedi.

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE
Birlik ve beraberlik ortamı yaratılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Akyüz, “Her şey geride bırakılarak birlik ve beraberlik ortamı yaratılmalı. Kavgayı gürültüyü bırakalım. Samsunsporumuzu el ele gönül gönüle vererek Süper Lig’e çıkartalım. Hepimiz kazanalım. Ben amatör kulüp başkanı olarak düşüncelerimi kamuoyuna aktarma gereği duydum. Çünkü Samsunspor’un alt ligde olmasından Samsun amatörü de olumsuz etkileniyor. Gelin hep birlikte güzel günlere yürüyelim” dedi.  

Zekai ANIL