Yakakent Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi

TAKİP ET

Yakakent Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ile yapılan toplu iş sözleşmesi kapsamında kadrolu işçilere ve şirket personeline yüzde 85 zam ve ikramiyelerde yüzde 120 artış sağladı.

Yakakent Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi ile kadrolu işçilere ve şirket personeline önemli iyileştirmeler yapıldı. Yeni sözleşme kapsamında kadrolu işçilere yüzde 85 oranında zam yapılırken, şirket personelinin ikramiyeleri de yüzde 120 oranında artırıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Emekçilerimizle birlikte halkımızın geleceği için gece gündüz demeden sahadayız. Bugün sahada ve kurumumuzda ter döken emekçilerimiz için bir aradayız. İmzaladığımız bu sözleşme tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar." dedi.

Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun da görüşmelerin olumlu bir netice ile sonuçlanmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, "Sözleşmemiz emekçi kardeşlerimiz, Sendikamız ve Belediyemiz için hayırlı uğurlu olsun. Yakakent Belediyemizdeki uyum ve birlikteliğin daim olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

samsun yakakent belediyesi hizmet iş sendikası toplu sözleşme