Yakakent karıştı tepkiler çığ gibi

TAKİP ET

Yakakent Belediyesi'nde patlak veren 'göçmen kaçakçılığı' skandalına tepkiler artarak devam ediyor. CHP İlçe Başkanı Kara, suçlu olanların hukuk önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi. 

Samsun Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yiğit'in imzaları ile alınan hizmet pasaportu ile yurt dışına çıkıp gelmeyen 63 kişi ile ilgili İçişleri Bakanlığı'nca iki isim hakkında 'göçmen kaçakçılığına sebebiyet' verme suçlaması ile başlatılan soruşturma devam ederken, Başkan Kıyma'dan 'Bende mağdurum' açıklaması gelmişti. 

KONUYU TAKİP EDİYORUZ 

İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı'ndan sonra CHP İlçe Başkanı Hayri Kara'da açıklama yaparak tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Kara, "Yakakent Belediyesi'nde yaşayan gri pasaport olayı ulusal ve yerel basında, kuzeyin incisi Yakakent'imizin imajını zedelemiştir. CHP olarak konunun takipçisi olduğumuzu belirtiriz.Suçu olan ve görevi kötüye kullanan kim varsa, hukuk önünde hesabını vermelidir. Halkımızı gelişmelerden haberdar edeceğiz "açıklamasını yaptı. 

 Yakakent Belediyesi'nde patlak veren göçmen kaçakçılığı ile ilgili CHP'den de tepki geldi. İlçe Başkanı Kara, skandalı takip ettiklerinin mesajını verdi. 

Haber: Zekeriya FIRAT