"Yalı Çapkını" Dizisine Bomba Transfer! Usta Oyuncu Kadroya Dahil Oluyor

TAKİP ET

Her hafta milyonları ekran başına kilitleyen "Yalı Çapkını" dizisi, 7 Haziran'da sezon finaline doğru ilerlerken büyük bir değişiklikle gündemde. Dizinin kadrosuna usta bir isim katılıyor.

Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan "Yalı Çapkını" dizisi, büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor ve yurt dışında da büyük ilgi görüyor. OGM Pictures imzalı dizinin ekibine önemli bir isim katılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini üstlendiği diziye Nazmi Kırık dahil olacak.

Nazmi Kırık, fenomen dizi "Yalı Çapkını"nda "Tayyar" karakterine hayat verecek ve seyirci karşısına Akın'ın babası ve Mezide'nin eşi olarak çıkacak.

7 Haziran'da sezon finali yapılması planlanan sevilen dizinin hayranları, yeni karakterin diziye katacağı heyecanı merakla bekliyor.

yalı çapkını dizisi yalı çapkını sezon finali ne zaman yalı çapkını dizisine usta oyuncu nazmi kırık transferi tayyar karakteri dizi türk dizisi samsun haber magazin gündem haber