Yamalı tesisle mucize yarattılar

TAKİP ET

Tüm yaş gruplarında büyük bir başarıya imza attıklarını söyleyen Karadeniz Spor Kulübü Başkanı Muharrem Tosun, 'Tüm imkansızlıklara rağmen adeta mucize yarattık' dedi.

ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTIK

Çatalarmut Mahallesi’nin takımı olarak uzun yıllardır gençlere hizmet eden Karadeniz Spor Kulübü, mücadele ettikleri tüm yaş gruplarında önemli başarılara imza attı. Elde edilen başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Muharrem Tosun, “Çocuklarımızın idman yaptığı sahayı sürekli tamirattan geçiriyoruz. Tüm imkansızlıklara rağmen adeta mucize yarattık” dedi. Tosun, sözlerini şöyle sürdürdü:

400 SPORCUYA HİZMET EDİYORUZ

“Karadeniz Spor Kulübü 1984 yılında kuruldu. O yıldan bu zamana kadar geçen süre içerisinde öncelikle kendi mahallemizin çocuklarına spor yaptırmak amacındaydık. Ama zamanla büyüdükçe başka mahallelerden de bizim kulübümüzü seçip gelen çocuklarımız oldu. Şu anda yaklaşık 400 sporcuya hizmet ediyoruz. Kurucu üye ve futbolcu olarak hizmet ettiğim Karadeniz Spor Kulübü’ne son 30 yıldır da başkan olarak katkı sağlamaya çalışıyorum.“

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ

“Bizler sporu ve çocuklarımızı seviyoruz. Uyuşturucu, sigara, alkol ve buna benzer diğer tüm kötü alışkanlıklardan geleceğimiz olan çocuklarımızı uzak tutmak istiyoruz. Bu nedenle de Karadeniz Spor Kulübü olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Kulübümüzdeki tüm oyuncuların büyük bir sporcu olacağı iddiasında değiliz. Bizim öncelikli amacımız kaliteli bireyler, saygılı gençler, ülkesine yararlı sporcular yetiştirmek. Bizler gençliğe hizmet ediyoruz.” 

ÇOK BÜYÜK BİR MAHALLEYİZ

“Çatalarmut Mahallesi nüfus olarak Samsun’un en kalabalık mahallelerinden birisi. 30 binin üzerinde bir nüfusa sahip. Bizler yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte güzel işler yapmaya çaba gösteriyoruz. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Her yıl mini miniklerden yıldızlara, genç takımdan a takıma kadar neredeyse tüm yaş kategorilerinde mücadele eden futbolcularımız play-off oynama başarısı gösteriyor.” 

EN BÜYÜK ESKİĞİMİZ BÜYÜK BİR SAHA

“Bizler yönetim kurulu olarak kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya gayret gösteriyoruz. Elbette ki belediye desteği de oluyor ama bunlar çok yeterli seviyede değil. Çünkü her grupta hedefe oynuyoruz. Böyle olunca da imkanlarımız yetersiz kalıyor. En büyük eksiğimiz saha. Mevcut sahamız çok küçük. Yani çalışma şartlarımız çok zorlu. A Takımımız farklı bir sahada çalışmak zorunda kalıyor. Bu da bizlere ekstra masraf çıkartıyor.” 

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDUK

“Bir mahalle takımı olarak U-17 kategorisinde Samsun’da grubumuzu namağlup olarak birinci tamamladı. Ardından da Samsun Play-Offlarında yine namağlup şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandık. Bu takım Samsun şehrini temsil edecek. Belediye takımları ve kurum takımlarının olduğu yerde bir mahalle takımının Türkiye Şampiyonası’nda Samsun adına mücadele edecek olması çok büyük bir başarı.”

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNA TALİBİZ

“Ben sizlerin aracılığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi ve diğer yetkili kurumlara seslenmek istiyorum. Mahallemizde daha büyük bir saha yapılabilecek uygun alanlar mevcut. Eğer bizlere büyük bir saha yapılırsa Karadeniz Spor Kulübü olarak Türkiye Şampiyonaları’nda da başarılı olmaya talibiz. Takımlarımızda gerçekten çok yetenekli isimler var. Eğer bize sahip çıkılırsa bu yetenekli çocuklarla Samsun şehrine Türkiye çapında bir derece de kazandırırız.” 

SÖZ VERİLDİ HALA YAPILMADI

“Biz bir mahalle takımıyız. Kulübümüzdeki çocuklarımızın velileriyle tam manasıyla bir aile olduk. Hafta sonları burada adeta karnaval havası yaşanıyor. Çocuklar sahada idman yapıyor, aileleri de kenarda çaylarını içerek onları izliyor. Mesela İlkadım Belediyesi’nden velilerimizin buraya geldiklerinde oturmaları için bir tribün istedik. Söz de verdiler ama hala yapılmadı.  Mesela bu sahanın yapılmasında özellikle sizin büyük katkısı var.” 

HABERİNİZ SONRASINDA TESİS YAPILDI

Şahsınızın yaptığı bir haber sonrasında İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş şu anki mevcut tesisimizi inşa etti. Size ve sayın Necattin Demirtaş’a teşekkür ediyoruz. Ama bu tesis bizlere yetmiyor. O zaman 100 kişiye hizmet ediyorduk, şimdi 400 kişiye. Sabah sahaya giriyoruz, akşam 5-6’ya kadar buradayız. Daha önce de belirttiğim gibi büyük saha yapılması için yerimiz var. Belediyelerden bu konuda destek bekliyoruz. Onlar bize destek olsunlar, biz de Samsun’u daha iyi şekilde temsil edelim.