Yapay Zeka Çalışanlar, Şirket Toplantılarına Katılmaya Hazırlanıyor!

TAKİP ET

Yapay zeka teknolojisindeki hızlı gelişmelerle birlikte, Otter firmasının CEO'su Sam Liang, yapay zekalı çalışanlarının yakın gelecekte şirket toplantılarına katılabileceğini iddia ediyor.

Yapay Zeka Çalışanlar: Otter CEO'su Sam Liang, sıkıcı toplantılardan sıkılarak, yapay zekalı çalışanlar geliştirmeye yönelik bir çözüm arayışına girdiklerini açıkladı. Bu yapay zeka çalışanlarının, toplantılara katılabilme, konuşma, yazma ve problem çözebilme yeteneklerine sahip olduğu belirtiliyor.

İnsan Gibi Yorulmazlar: Yapay zekalı çalışanların en büyük avantajı, insanlar gibi yorulmamaları ve bıkkınlık hissetmemeleri olarak öne çıkıyor. Bu özellikleriyle, uzun ve yoğun toplantılarda etkili bir şekilde görev alabilecekleri ifade ediliyor.

Makine Öğrenmesi ile Geliştirildi: Yeni bir makine öğrenmesi sayesinde dünya genelindeki üst düzey şirketlerdeki toplantı ve faaliyet verilerini analiz eden yapay zeka çalışanlar, bu verilere dayanarak belirli bir çalışanı taklit etmeye çalışacak. Bu çalışanların genellikle en iyi okullardan mezun ve üst düzey pozisyonlarda görev alan kişiler olacağı belirtiliyor.

Zor Sorulara Cevap Verebilirler: İddialara göre, yapay zekalı çalışanlar toplantı sırasında kendilerine yöneltilen zor sorulara dahi cevap verebilecek. Ancak bazı spesifik sorulara karşı cevapsız kalabilecekleri ifade ediliyor.

Kültürel Davranışlar: Yapay zekalı çalışanların, kültürel davranışları, örneğin nezaket gösterme ya da konuşma sıklığı gibi insan gibi öğrenmesinin mevcut teknolojiyle mümkün olmadığı belirtiliyor.

Bu gelişme, yapay zekanın iş hayatındaki rolünü daha da derinleştirebilecek önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

yapayzeka haber güncel teknoloji