Yaren Ersen Bafra'nın Gururu Oldu

TAKİP ET

Samsun Amatörünün başarılı takımları arasında yer alan Genç Bafraspor Kulübü'nün 14 yaşındaki oyuncusu Yaren Ersen, U15 Milli takım kampına davet edildi.

Altı yıldır Genç Bafraspor ile idmanlara çıkan ve TFF tarafından Samsun'da yapılan seçmelerde dikkat çeken Yaren Ersen, İstanbul Riva'da düzenlenecek olan milli takım kampına çağırıldı. Tek hayali futbolcu olmak olan 14 yaşındaki Yaren’in hayalleri gerçek oluyor. Antrenörleri Galip Es ve Halis Es, yaptıkları açıklamada, "Bundan 6 yıl önce Yaren Ersen kızımız bizim yanımıza geldi. Kız olduğu halde çok yetenekli bir oyuncu. Samsun spor camiası Yaren'i çok beğendi" diye konuştular. 

HAYALİ İYİ BİR FUTBOLCU OLMAK
Yaren Ersen'e destek veren Bafra Pakun Fabrika Müdürü Oğuz Türk, ise açıklamasında; "Yaren kardeşimiz bugün İstanbul'a giderek Riva'da milli takım kampına katılacak, bu muhteşem bir başarı. Duyunca çok sevindik, gururlandık. Tüm imkânsızlıklara rağmen hocalarımızın desteğiyle bu günlere gelmiş. Hayali futbolcu olmak ve bu hayalinden hiç vazgeçmemiş. Bizler her zaman yanındayız, destekçiyiz. Umarım hayallerine en kısa zamanda kavuşur, bizler de onu alkışlarız" şeklinde konuştu. Zekai Anıl