Yasal CSGO Dış Görünümlerini Nereden Edinebilirim?

TAKİP ET

CS:GO görünümleri, standart ekipmanın görünümünü değiştiren grafiksel 3B modellerdir. Şu anda Counter Strike'da çeşitli yardımcı öğeler de dahil olmak üzere yaklaşık 80 farklı silah türü var. Aynı zamanda, bu tür silahlar için çok daha fazla görünüm var. CS:GO'daki her dış görünümün kendine özgü özellikleri, karakteristikleri ve yetenekleri vardır. Ayrıca, benzer şeyler fiyat olarak farklılık gösterir. Bu nedenle, gelecekte rasyonel satın alımlar yapmak için derinin fiyatının neye bağlı olabileceğini anlamak önemlidir.

Ancak, başarılı bir satın alma işlemi için ihtiyacınız olan tek şey dış görünümler hakkında bilgi sahibi olmak değildir. Satın almak için bu kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan güvenilir bir site seçme konusunda da endişelenmeye değer. Bu bilgisayar oyununun pek çok hayranı CS GO kasa açma sitesini https://bloodycase.com/tr olarak değerlendiriyor.

CS:GO'da Dış Görünümlere Neden İhtiyaç Duyulur?

Her şeyden önce, kaplamaların mevcut silahların özelliklerini iyileştiremediğini belirtmekte fayda var. Görünümü, genel resmi etkilerler. Ancak günümüzde dış görünümler para kazanmanın harika bir yolu haline geldi. Birçok oyuncu dış görünüm toplar ve bunları iyi bir yatırım öğesi olarak görür.

Oyunda Skinler Nasıl Alınır?

Counter Strike oyununda çeşitli şekillerde dış görünümler elde edebilirsiniz. En yaygın ve popüler olanlar arasında şunlar vardır:

Anahtar satın alma ve sandıklarla açma. kasalar ücretsiz olarak elde edilebilir, özellikle çok oynayanlar için iyi şanslar. Kılıflar, özel çevrimiçi mağazalardan da satın alınabilir.

Bir maç sırasında eşya düşmeleri rastgele gerçekleşebilir. Bunun gibi durumlar nadirdir, ancak olurlar. Çoğu zaman, oyundaki bir seviye yükseltme sırasında öğe düşüşleri gözlemlenebilir.

Oyunda belirli bir görevi tamamlamak için görünümler verilebilir. Oyuna pek çok harika şey katan bir dizi operasyon var.

Hem itibari parayla hem de Counter Strike oyun içi para birimiyle görünümlerin, kasaların ve diğer öğelerin satın alınması.

Bir takas sözleşmesi kapsamında bir dış görünüm elde etme olasılığı. mübadele daha düşük dereceli birkaç şeyle, daha yüksek kalitede biriyle gerçekleşir.

Oyunda yüksek kaliteli silahlara değer verilmesinin bir nedeni var. Oyuncular böylece kendilerini özel hissederler. Eşsiz bir silah, benlik saygısını artırabilir ve dış resim önemli ölçüde farklıdır, daha prezentabl görünür. Silah kullanmak ne kadar keyifli olursa, kullanıcı oyunu o kadar sık ​​başlatır. Etkinlik, beceri gelişimini etkiler.

Eşsiz ve nadir silahlara sahip olmak için önemli meblağlar ödemeye hazır oyuncular sıklıkla bulunur. Bazen insanlar gıpta ile bakılan bir cilt elde etmek için on binlerce dolar harcıyorlar. Ve bu tür durumlar münferit vakalardan uzaktır.

CS:GO'daki Nesnelerin Ve Öğelerin Nadirliği

CS:GO oyunundaki eşyaların fiyatını belirleyen temel faktörlerden biri dış görünümün nadir ve benzersiz olmasıdır. Geliştiriciler bazı şeyleri büyük gruplar halinde üretirler. Genellikle bulunurlar ve böylece benzersizliklerini ve dolayısıyla değerlerini kaybederler. Ancak tek porsiyonlarda üretilen ürünler var - onlarla nadiren tanışabilirsiniz. Bu nedenle, bu tür deriler oldukça pahalıdır. Bu nadir öğeler şunları içerir:

    Bıçak M9 Süngü: "Kan Ağı".

    Keskin nişancı tüfeği "AWP: Dragon Lore".

Yukarıdaki öğelerin fiyatı 30.000 $ 'a kadar ulaşabilir. Bir durumda böyle bir silah almak neredeyse sıfırdır. Bu tür eşyalar nadirdir, bu yüzden onları sıradan durumlarda bulmak büyük bir başarıdır.

Oyuncuların CS:GO'daki silahların nadirliğini daha iyi anlaması için özel bir renk paleti oluşturulmuştur. Kaplamaların nadirlik derecesini gösterir. Şuna benziyor:

Tüketim malları.

Endüstriyel kalite.

Askeri.

Yasak.

Gizli.

Nadir.

kaçak.

Yani en ucuz kaplamalar beyazla işaretlenir, ancak en pahalı olanlar sarıyla işaretlenir. Renk paletinin yardımıyla Counter Strike oyuncuları, silahların değerini hızlı bir şekilde tanıyabilecek ve gerçek değerlerini anlayabilecek. Böyle bir sınıflandırma, oyuncuların belirli beceriler edinmek için fazladan para harcamalarını sağlar.

Özel Özellikler

Bir kaplamanın fiyatı, yalnızca silahın nadirliğine değil, aynı zamanda bazı ek özelliklerin varlığına da bağlı olabilir. Böyle bir özellik StatTrak'tır. Bu silahtan yapılan krili sayabiliyor. Bu, silahın gövdesinde bulunan özel bir dijital paneldir. Yakın dövüş silahlarından (bıçaklardan) bahsediyorsak, çizikler şeklinde sunulacaktır. İşlev yalnızca gerçek oyuncuların öldürülmesini sayar, birikim botlar için geçerli değildir. Sayaç, satın alındığında sıfırlanır. Bu durumda, yeni bir geri sayım başlar.

http://joxi.ru/l2ZdOv6tVawJEr