YEDAŞ'den Seçim Güvenliği İçin Kesintisiz Enerji Tedbirleri

TAKİP ET

Samsun merkezli Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kesintisiz enerji temini için ek tedbirler aldı. YEDAŞ, 564 personel, 265 nöbetçi ekip, 226 araç ve ilave önlemlerle seçim günü teyakkuzda olacak.

YEDAŞ, teknoloji entegrasyonu ve akıllı şebeke sistemlerini kullanarak elektrik dağıtım şebekesini sürekli geliştirmektedir. Bu kapsamda, 31 Mart Pazar günü kesintisiz elektrik hizmeti sağlamak için ilave tedbirler alınmıştır.

Şirket, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde yaklaşık 3 milyon aboneye hizmet vermektedir. Seçim nedeniyle sahadaki personel sayısını arttıran YEDAŞ, toplam 564 personeli ile 31 Mart Pazar günü 5 il ve 66 ilçede teyakkuz halinde hazır bekleyecek.

YEDAŞ ayrıca, enerji arz güvenliği için hizmet bölgesindeki mülki ve idari birimlerle koordineli bir çalışma sergilemek için tüm planlamalarını tamamladı.

Hızlı Müdahale İçin "Mobil İş Gücü Yönetimi"

YEDAŞ, seçim gününde daha hızlı hizmet sunmak amacıyla olası arıza ve kesintilere müdahale için ekiplerin vardiya planlarını, operasyonel süreçleri ve ekipmanları hazırladı. Siber güvenlik önlemleri ile şebekede yaşanan değişiklikleri izleyen yönetim operatörleri, arıza veya kesinti yaşanan bölgeye en yakın ekibi yönlendirecek.

Çağrı merkezi temsilcileri, tüketicilerin talep, şikayet ve sorularına cevap verecek. Ekipler arıza veya kesintiyi giderirken, özellikle seçim bölgelerine jeneratörlerle elektrik vermeye devam edecek.

Tüketici Memnuniyeti ve İletişim

YEDAŞ, tüketicilerin talep ve şikayetlerini dinleyerek memnuniyet seviyesini en üst düzeye çıkarmaya odaklanmıştır. Olağanüstü durumlarla mücadele için "Kriz Masası" oluşturulmuş ve iletişim planları hazırlanmıştır. İletişim ekibi, görev başında olacak şekilde konumlandırılmıştır. Ayrıca, muhtar grupları ile koordineli şekilde iletişim sürdürülecektir.

samsun Samsun merkezli Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ) Hızlı Müdahale İçin Mobil İş Gücü Yönetimi Tüketici Memnuniyeti ve İletişim Çağrı merkezi temsilcileri seçim çalışması YEDAŞ 31 Mart Pazar günü 5 il ve 66 ilçede teyakkuz halinde samsun haber