YEDAŞ, Ramazan Bayramı için Elektrik Dağıtım Hazırlıklarını Tamamladı

TAKİP ET

YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Sinop ve Amasya'da 3 milyon müşterisine kesintisiz enerji sağlamak için 659 personel ve 127 jeneratörü hazır konumlandırdı. 7/24 çağrı merkezi desteği de sunulacak.

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, Ramazan Bayramı süresince kesintisiz enerji sağlama hedefiyle tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Toplam 659 personel ve 127 jeneratör, ilgili bölgelerde konuşlandırıldı. Bayram boyunca saha ekipleri ve çağrı merkezi personeli 7/24 hizmet verecek. Ayrıca, 5 bölgede 659 arıza onarım personeli, 241 araç ve 73 nöbetçi amir bayram tatili boyunca görevde olacak.

Yunus Emre Bilgi, alınan önlemleri şu sözlerle açıkladı: "Bayram boyunca kaliteli ve kesintisiz enerji sunmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 659 arıza onarım personeli, 241 araç ve 73 nöbetçi amir bayram tatili boyunca hizmet verecek. 45 kişilik operasyon merkezi kadrosu, anlık arıza takibi ve müdahale için 7/24 görevde olacak. Ayrıca, kesinti durumunda 127 jeneratör kritik noktalarda hazır bekletilecek."

Planlı bakım çalışmalarının askıya alındığını vurgulayan Bilgi, uzaktan izleme sistemleri ve çağrı merkezi aracılığıyla gelen bildirimlere en yakın ekibin yönlendirileceğini dile getirdi.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan YEDAŞ, çağrı merkezi desteğiyle tüm talep ve şikayetlere hızlı cevap vermeyi hedefliyor. İletişim ekibi, Genel Müdürlük binasında konuşlandırıldı. Ayrıca, muhtar WhatsApp grupları aracılığıyla da iletişim sağlanacak. 186 Çağrı Merkezi, 0530 10 60 186 numaralı WhatsApp hattı, www.yedas.com Webchat, YEDAŞ destek Twitter hesabı ve diğer sosyal medya platformları üzerinden talep ve şikayetlere cevap verilecek.

YEDAŞ YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi Ramazan Bayramı Ramazan Bayramı için Elektrik Dağıtım Hazırlıklarını Tamamladı samsun ordu çorum sinop amasya samsun haber gündem çevre haber