YEDAŞ'tan Çorum'a Dev Yatırım

TAKİP ET

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde yaklaşık 3 milyon kişiye hizmet veren YEDAŞ, Çorum ilinde yaptığı dev yatırım ile enerji altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Kaliteli ve kesintisiz enerji sağlamak hedefi ile çalışmalarını sürdüren YEDAŞ, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

olan projeye enerji altyapısı sağlamak için ciddi bir yatırım yaptıklarını açıkladı. Bu kapsamda, 20.000 metre alçak gerilim, 13.000 metre orta gerilim kablosu döşendi, 215 aydınlatma direği ve 262 adet led aydınlatma montajı yapıldı. Ayrıca, teknolojik modüler kapalı hücre sistemleri devreye alınarak, bu projede toplam 19 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirildi.

Çorum Zanaatkarlar Sitesi Projesi, şehrin sanayi ve ticaret hayatına önemli katkılar sağlaması beklenen bir gelişme olarak öne çıkıyor. Zanaatkar Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkçı, YEDAŞ'ın projeye sağladığı katkılar nedeniyle şirkete teşekkür etti. Fındıkçı, modern sanayi projesinin tüm elektrik altyapısının tamamlanmasında YEDAŞ'ın önemli bir rol oynadığını vurguladı.

YEDAŞ, 2005 yılında kurulan ve 2010 yılında Çalık Grubu tarafından özelleştirme kapsamında devralınan bir şirkettir. Samsun Genel Müdürlük olmak üzere Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerine hizmet vermektedir. Müşteri odaklı hizmet anlayışı, Ar-Ge yatırımları ve operasyonel mükemmellik alanında elde ettiği ödüllerle sektördeki lider konumunu pekiştiriyor. Hizmet bölgesinde 3 milyonun üzerinde kullanıcısına elektrik enerjisi sağlayan YEDAŞ, bölgesel kalkınmaya destek olmayı sürdürüyor.

YEDAŞ samsun haber Elektrik Enerji Çorum Zanaatkarlar Sitesi Projesi Zanaatkar Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkçı