YEDAŞ'ta hedef 'sıfır iş kazası'

TAKİP ET

Sahada elektrik enerjisiyle sürekli temas halinde olan YEDAŞ ekiplerini 'İş Sağlığı ve Güvenliği' kurallarına uyup uymadığını denetleyen Genel Müdür Hasan Bora, "Sıfır iş kazası hedefliyoruz" dedi

YEDAŞ Genel Müdür Hasan Yasir Bora ve beraberindeki heyet, hizmet verilen 5 kentte saha çalışmasında olan ekiplerde 'İş Sağlığı ve Güvenliği' denetimi yaptı. Denetimlerde saha ekiplerinin eksiksiz ve İSG hassasiyetini sürekli ön planda tutarak çalıştıkları tespit edildi.

YEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Emre Bilgi, olası iş kazalarının önüne geçilmesi ve iş güvenliği bilincinin artırılması amacıyla kurum içinde çeşitli eğitimlerin yanı sıra İSG farkındalık etkinliklerinin de devam edeceğini söyledi.

HEDEF SIFIR İŞ KAZASI
YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Şirket olarak iş güvenliği birinci önceliğimizdir. Sıfır iş kazası hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Çalışanlarımızı risklerden uzak tutmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Denetimlerde İSG konusunda çalışanlarımızın öncelikle kendilerine, daha sonra da ekip arkadaşlarına karşı olan sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiği hatırlatıldı. Çalışanlarımız ve paydaşlarımız ile birlikte büyük bir aileyiz. Alanında uzman eğitimcilerimizin verdiği düzenli eğitimlerle ve sahada yaptığımız anlık denetimlerle İSG kültürümüzü kalıcı davranış haline getirmeyi hedefliyoruz. Sıfır iş kazası hedefini birlikte başaracağız" diye konuştu.

YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve beraberindeki heyet, sahada olan ekiplerin İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına uyup uymadığını denetledi. Selçuk KAYA