Yemek Masası Modelleri Hakkında Merak Edilenler

TAKİP ET

Evinizde ailenizle ve sevdiğiniz kişilerle bir araya geldiğiniz noktalardan biri, yemek masası olmaktadır. Evlerin olmazsa olması olan yemek masaları için doğru seçimi yapmak ise çok önemlidir. Şık bir tasarımın yanında kaliteli yemek masası takımı ile daha konforlu bir alan yaratabilirsiniz. Diğer yandan seçimlerinizi yaparken trendlerin yanında dikkat etmeniz gereken pek çok konu vardır.

MedusaHome’unyemek masaları arasında evinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Akşam yemekleriniz için firmanın kaliteli malzemelerle ürettiği salon yemek masası takımı seçeneklerin değerlendirebilirsiniz. Kahvaltılarınızı mutfağınızda yapmayı tercih ederseniz mutfak yemek masası ihtiyacınızı karşılar. Alana uygun boyut ve ölçülerde Medusa Home zevkinize uygun takımları size sunar!

Yemek Masası Tasarımları ve Boyutları

Söz konusu yemek masası olduğunda boyut oldukça önem arz eder. Evinize uygun bir masa için aşağıdaki faktörlere dikkat edebilirsiniz:

Mutfağınızda kullanmak istediğiniz masa, eğer küçük bir alana sahipse katlanabilir yemek masası seçebilirsiniz.

Alanın genişliğinde bir sorun yoksa dekorasyona uygun bir takım almalısınız.

Geniş bir aileniz varsa açılır yemek masası tercih edebilirsiniz.

Alanın büyüklüğüne göre seçimlerinizi masanın şekline göre seçmeniz mümkündür. Örneğin; yuvarlak yemek masası özellikle mutfaklarda çok sık kullanılır. Salonda kullanılan masalar için genellikle bir yer ayrılır. Buraya masa ve sandalyelerinizi yerleştirebilirsiniz. Gümüşlük alarak salonunuzun bir kısmını yemek odası şeklinde kullanmanız güzel bir seçenektir.

Yemek masası, tercihinizde hangi ürünün kullanıldığı çok önemlidir. Sağlam ve dayanıklı olan ürünleri, uzun zaman boyunca kullanabilirsiniz. Medusa Home, sunduğu yemek masalarının materyallerinde güçlü ağaçları tercih eder. Ahşap yemek masası tercihiniz için istediğiniz tarzda bulabilirsiniz. Farklı modelleriyle evinizin en güzel köşesini oluşturacak masaları, MedusaHome’dan alabilirsiniz.

En Yeni Yemek Masası Modelleri Hangileri

Şık ve modern bir yemek masasına sahip olmak için Medusa Home firmasının birçok farklı çeşidi vardır. Kullanacağınız alana göre istediğiniz model için sipariş oluşturabilirsiniz. Firmanın en yeni yemek masası modelleri arasında şunlar sayılabilir:

Riva Yemek Masası

Tesla Kumtaşı Plus Yemek Masası

Valerie Aytaşı Yemek Masası

Prizma Yemek Masası

Chanel Yemek Masası

Side Yemek Masası

Yukarıdaki modeller arasında mutfağınıza veya salonunuza koyabilecekleriniz vardır. Salonda kullanacağınız masa için avangardemodellerden contry’e kadar birçok seçeneğiniz mevcuttur. Mutfaklarınıza özel olarak hazırlanan yuvarlak veya dikdörtgen modelleri tercih edebilirsiniz. En yeni tasarımlarla istediğiniz yerde modern ve şık bir yemek odası yaratmanız mümkündür.

Yemek Masası Fiyatları

Yemek masası fiyatları, çeşitli faktörlere göre değişmektedir. Masa için kullanılan malzeme, tasarımı için harcanan işçilik ve daha fazlası bu fiyatları etkiler. Boyutu, sandalyeleri, var olan teknik özellikler de fiyata etki eden sebepler arasındadır. Firmaları araştırdığınızda her markanın modellere göre farklı fiyat biçtiğini görebilirsiniz.

Medusa Home, yemek masası takımı fiyatları için uygun fiyatlar belirleyen bir firmadır. Evinize, ailenize uygun bir masa almak isterseniz internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site kapsamında birçok farklı modeli görebilmeniz mümkündür. İçlerinden size en uygun olanı alarak sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz yemek masalarında konforlu hissedersiniz. Tamamen kaliteli olan bu masa takımlarını çok uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz.

Salon için Uygun Yemek Masası Önerileri

Salonunuzun belirli bir bölümünü yemek masası için ayırabilirsiniz. İsterseniz, farklı bir odayı tamamen yemek için kullanmanız da mümkündür. Böyle durumlarda salon yemek masası seçmeniz gerekir. Salonunuza yakışması gereken bu masalar, ortamla bir bütünlük oluşturur. Aşağıdaki yemek masalarını Medusa Home firmasından alarak salonunuzun dekorasyonunu tamamlayabilirsiniz:

Luxury tarzınız için Hilton Capuccino, Vincent, Calipso gibi yemek masaları vardır.

Avangarde bir salona sahipseniz, İstanbul ve tutku yemek masalarını alabilirsiniz.

Riva, Sidney, Capella, Motto gibi masalar modern görünüm için idealdir.

Country tarzında bir salonunuz varsa; Venüs, Bella, Cemre gibi modelleri kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki yemek masası haricinde daha çok farklı tarzda model bulunur. Burada önemli olan nasıl bir alana masanızı yerleştireceğinizdir. Geniş bir yer varsa işiniz biraz daha kolay olacaktır. Ancak dar bir bölgede kullanacağınız masalar için alternatiflerden yararlanabilirsiniz.

Medusa Home, her yere uygun yemek masalarını sizin için hazırlamıştır. İçlerinden birini tercih ederek hemen sipariş oluşturabilirsiniz. Kısa sürede takımınız istediğiniz adrese gönderilir. Sevdiklerinizle kahvaltı ve akşam yemeği vaktinde konforlu hissedersiniz.

Ayrıca sayfamızı daha detaylı şekilde inceleyebilirsiniz;

https://www.medusahome.com.tr/yemek-masalari