Yemeksepeti Market, 5. Yılını Yüz Binlerce Hediye Dağıtarak Kutluyor

TAKİP ET

Türkiye'nin hızlı ve avantajlı market alışverişinin öncüsü olan Yemeksepeti Market, kuruluşunun beşinci yılını coşkuyla kutluyor. Milyonlarca tüketiciye güvenilir bir adres olarak hizmet veren Yemeksepeti Market, ev ekonomisine sağladığı katkılar ve sunduğu geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.

Yemeksepeti Market, beşinci yılını "Sepetinin 5'te 1'i bizden!" sloganı ve özel kampanyalarıyla kutluyor. 5 bin çeşitten fazla ürünü 32 şehirdeki yüzlerce hizmet noktasından kullanıcılarına ulaştıran Yemeksepeti Market, kullanıcı dostu arayüzü ve cazip kampanyalarıyla beğeni topluyor.

Kuruluşundan bu yana tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Yemeksepeti Market, 90 milyon kapıyı çalarak Türkiye'nin dört bir yanına hizmet götürmüştür. Sıcak ve pişmiş taze ürünler, et, balık, süt, kahvaltılık gibi kategorilerde sunduğu çeşitlilikle dikkat çeken Yemeksepeti Market, kullanıcılarına avantajlı alışveriş imkanı sunmaya devam ediyor.

Özel kampanyalarla dolu olan beşinci yıl kutlamaları, 1-5 Nisan tarihleri arasında devam edecek. Her gün yüz binlerce hediye dağıtacak olan Yemeksepeti Market, "Çok al az öde" kampanyalarıyla unutulmaz bir yıl dönümü deneyimi yaşatacak.

Beş yıl boyunca tüketici dostu politikaları ve sürekli yenilenen kampanyalarıyla dikkat çeken Yemeksepeti Market, temel gıda, süt, kahvaltılık ve ev bakım gibi kategorilerde en uygun fiyatlarla ürünleri sunmaya devam ediyor. Haftalık yenilenen kampanyaları ve Pazar günleri geçerli olan %50 indirim fırsatlarıyla tüketicilere önemli avantajlar sağlıyor.