Yeni Game of Thrones Yan Dizisinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

TAKİP ET

HBO, George R.R. Martin'in Dunk ve Egg romanlarından esinlenerek hazırlanan yeni Game of Thrones yan dizisinin çıkış tarihini duyurdu. 2025 yılı ikinci yarısı için planlanan dizi, House of the Dragon'un ardından heyecanla bekleniyor.

HBO, George R.R. Martin'in Dunk ve Egg romanlarından esinlenerek hazırlanan yeni Game of Thrones yan dizisinin çıkış tarihini Nisan 2023’te onaylanan açıkladı. Dizinin çıkış tarihi, Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav tarafından belirlenen kesin bir zaman çizelgesine göre 2025 yılının ikinci yarısı olarak belirlendi.

Bu dizi, Game of Thrones evrenindeki ikinci yan hikaye olacak ve House of the Dragon'un başarılı çıkışından sonra geliyor. George R. R. Martin’in Dunk ve Egg romanlarına dayanan dizi, House of the Dragon ve Game of Thrones arasında geçen olaylardan yaklaşık 90 yıl öncesine odaklanacak.

HBO CCO’su Casey Bloys, dizinin heyecan verici olacağını belirtirken, "George’un bu inanılmaz dünyası gerçekten çok zengin. Dolayısıyla, hangi hikayelerin anlatılması değerli olduğuna dair iyi değerlendirme yapmaya çalışıyoruz. Ne tür şeyler heyecan verici olurdu? Hayranlar neyi sevecek? Dunk ve Egg bunlardan biri, ama tek değil." şeklinde konuştu.

Dizi için henüz oyuncu seçimi yapılmamış olsa da, HBO'nun prodüksiyona hızla geçmesi bekleniyor. Dizi, George R. R. Martin ve Ira Parker tarafından yazılacak ve yönetmenliği şu anda House of the Dragon’un yönetmeni olan Ryan Condal üstlenecek. House of the Dragon’un 2. sezonu ise 2024 Yazı’nda çıkış yapacak. Game of Thrones yan dizisinin hayranları, 2025 yılının ikinci yarısını heyecanla bekleyebilirler.

HBO CCO’su Casey Bloys Yeni Game of Thrones Yan dizi Çıkış tarihi