Yeni Sendika İl Başkanı İlhan Öksüz: 'Hemşireler Canla Başla Çalışıyor' 

TAKİP ET

Yeni Sendika İl Başkanı İlhan Öksüz, Hemşireler Haftası dolayısıyla hemşireleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Öksüz, "Hemşirelerimiz canla başla çalışıyor. Sorunlarının çözümü konusunda çalışmalarımız sürüyor "dedi. 

Yeni Sendika Samsun İl Başkanı İlhan Öksüz, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası dolayısıyla çeşitli hastaneleri ziyaret ederek hemşirelerin gününü kutladı. Öksüz, ayrıca hemşirelerin  Anneler Günü'nüde kutladı. 

ANLAMLI BULUŞMA 

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde düzenlenen programa katılan Başkan Öksüz, burada Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Emine Sehmen ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emel Özcan nezdinde tüm hemşirelerin Hemşireler Haftası'nı kutladı. Öksüz, hemşirelerin zorlu çalışma koşullarına ve stresli görevlerine de dikkat çekti. Öksüz, "Hemşireler, sağlık hizmetleri alanında önemli bir rol oynamakta ve sağlık çalışanlarının yanı sıra hastaların sağlık ve refahını korumak için özverili bir şekilde çalışmaktadırlar.Canla başla çalışan hemşirelerin sorunlarının çözümü konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz "dedi. 


Yeni Sendika Samsun İl Başkanı İlhan Öksüz, 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası dolayısıyla çeşitli hastaneleri ziyaret ederek hemşirelerin gününü kutladı.